Τζάμπολ στην παράσταση

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οταν παίζουν Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός, σε οποιοδήποτε άθλημα, το πρώτο που εύχονται οι φίλαθλοι είναι να τελειώσει ομαλά το παιχνίδι. Κάτι ανάλογο θα σκέπτονται από σήμερα που ξεκινά η σειρά των τελικών του πρωταθλήματος μπάσκετ -το οποίο έχει καταντήσει σαν ελληνική ταινία με άπειρες επαναλήψεις στα τηλεοπτικά κανάλια- με τους «πράσινους» να έχουν το πλεονέκτημα της έδρας.

Μπορεί αυτό να μη λέει και πολλά, αφού πέρσι που το είχαν οι «ερυθρόλευκοι» δεν στάθηκε αρκετό για να τους δώσει τον τίτλο. Πιθανόν σε κάτι αντίστροφο να ελπίζουν φέτος οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα. Φυσικά αυτό, ούτε που περνά από το μυαλό του Φραγκίσκου Αλβέρτη, που κλήθηκε να συνεχίσει στη θέση του Αργύρη Πεδουλάκη.

Αν λοιπόν βάλουμε στη ζυγαριά τα ρόστερ των δύο ομάδων, την κατάσταση στην οποία βρίσκονται, μετά τον αποκλεισμό τους από το φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας, δεν πρόκειται να βρούμε διαφορές που να καθιστά τη μία από τις δύο ομάδες ακλόνητο φαβορί. Εξάλλου, και να υπήρχε, στα παιχνίδια των «αιωνίων» οι διαψεύσεις των προγνωστικών είναι πάντα περισσότερες από τις επιβεβαιώσεις.

Μένει λοιπόν να δούμε αν το ΟΑΚΑ θα αποδειχτεί για άλλη μία φορά «κάστρο» για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος έχοντας «αλώσει» πέρσι το ΣΕΦ έχει κι άλλον λόγο να θεωρεί πως ο τίτλος του πρωταθλητή δεν πρόκειται να κατηφορίσει προς τον Πειραιά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT