Θέλει Μανωλά η Μπενφίκα, πλησιάζει ο Αμπραμπάτ

Θέλει Μανωλά η Μπενφίκα, πλησιάζει ο Αμπραμπάτ

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Μπενφίκα βρίσκεται ο Κώστας Μανωλάς, όπως αποκαλύπτει η αθλητική εφημερία της Πορτογαλίας «O’ Jogo». Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο διεθνής στόπερ των «ερυθρόλευκων» αποτελεί τον πρώτο στόχο των «αετών της Λισσαβώνας» για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής. Μάλιστα, υπογραμμίζεται πως η φιναλίστ (για δεύτερη χρονιά στη σειρά) του Europa League είναι διατεθειμένη να προσφέρει στον Ολυμπιακό το ποσό των 10 εκατομμυρίων ευρώ, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Να σημειωθεί ότι στη διάρκεια της χειμερινής περιόδου οι πρωταθλητές Ελλάδας απέρριψαν πρόταση της Νάπολι, ύψους 8 εκατομμυρίων ευρώ, για την παραχώρηση του Μανωλά.

Την ίδια ώρα, οι ιθύνοντες των «Πειραιωτών» τρέχουν πολλές μεταγραφικές υποθέσεις. Εντός των ημερών αναμένεται να κλείσει θετικά το θέμα της απόκτησης του Μαροκινού ακραίου χαφ της Γκαλατάσαραϊ, Νορντίν Αμπραμπάτ.

Στην τελική ευθεία μπαίνουν και οι μεταγραφές των Θανάση Παπάζογλου (ΟΦΗ) και Κώστα Φορτούνη (Καϊζερσλάουτερν). Παράλληλα, σε εξέλιξη είναι οι διαπραγματεύσεις με τη Χερενφέιν για την αγορά του Ισλανδού επιθετικού Αλφρεντ Φινμπόγκασον, το όνομα του οποίου υπάρχει στη μεταγραφική λίστα της Λάτσιο και της Νιούκαστλ. Επίσης, θα ξεκαθαρίσει και το θέμα του Αλαν Πουλίδο. Ο Μεξικανός επιθετικός της Τίγκρες φέρεται πως έχει υπογράψει προσύμφωνο με τον Ολυμπιακό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT