Με νέα πρόσωπα ξεκινά ο Ολυμπιακός

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κάτοικοι Ζέεφελντ είναι από χθες οι πρωταθλητές Ελλάδας, όπου για μία ακόμη χρονιά θα πραγματοποιήσουν το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας τους έως τις 18 του μηνός. Στις αυστριακές Αλπεις, ο Μίτσελ έχει στη διάθεσή του ουκ ολίγα νέα πρόσωπα. Πρόκειται για τους Γκαζαριάν, Ελαμπντελαουί, Μαζουακού, Θανάση Παπάζογλου, Αυλωνίτη, Κολοβό και Μπουχαλάκη, ενώ άμεσα θα ενσωματωθούν στην αποστολή των «ερυθρόλευκων» ο Ερίκ Αμπιντάλ, αλλά και ο Ματιέ Ντοσεβί. Ο 20χρονος Αρτούρ Μαζουάκου που αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας και ο 26χρονος ακραίος χαφ, Ματιέ Ντοσεβί έμειναν ελεύθεροι απ’ τη Βαλενσιέν και κατέληξαν στον Ολυμπιακό.

Επιπλέον, οι «ερυθρόλευκοι» απέκτησαν χθες απ’ τον Μονακό τα δικαιώματα του Εντινγκά. Πέρυσι αγωνίστηκε στους πρωταθλητές Ελλάδας με τη μορφή δανεισμού από τους Μονεγάσκους. Ο διεθνής Κονγκολέζος αμυντικός μέσος θα μεταβεί σήμερα στο Ζέεφελντ και θα τεθεί στη διάθεση του Μίτσελ, ο οποίος θα έχει στην προετοιμασία και τον Γιαταμπαρέ. Να σημειωθεί πως ο Ολυμπιακός κινείται ακόμη για την απόκτηση ενός αριστερού χαφ, ενός επιθετικού, αλλά και ενός χαφ που αγωνίζεται στον άξονα ως «οκτάρι».

Την ίδια ώρα, αυξάνονται οι πιθανότητες για την πώληση του Κώστα Μανωλά στο εξωτερικό, ενώ στην παρούσα φάση δεν σημειώνεται εξέλιξη στην αντίστοιχη υπόθεση του Χοσέ Χολέμπας. Παρελθόν θα αποτελέσουν οι Μιγκέλ Τόρες, Μάρκο Σέποβιτς, Πελέ και Τάσος Παπάζογλου, οι οποίοι αποκλείστηκαν απ’ την αποστολή του Ολυμπιακού που ταξίδεψε χθες στο Ζέεφελντ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT