Πρώτη εμφάνιση με ΠΑΟ για Μπούι, Στιλ, Μπούρμπος

Πρώτη εμφάνιση με ΠΑΟ για Μπούι, Στιλ, Μπούρμπος

1' 28" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το βάπτισμα του πυρός με την πράσινη φανέλα θα πάρουν απόψε (21.00) στη Λεωφόρο οι τρεις νεοαποκτηθέντες παίκτες του Παναθηναϊκού. Μπούι, Στιλ και Μπούρμπος δεν έχουν αγωνιστεί μέχρι στιγμής ούτε λεπτό και το φιλικό με την Παναχαϊκή δίνει την ευκαιρία να μπουν με ομαλό τρόπο στην ομάδα και να δείξουν τον βαθμό ετοιμότητάς τους λίγες μέρες πριν από τον αγώνα με τη Μίντιλαντ. Το αποψινό φιλικό δεν θα έχει χαρακτήρα πρόβας τζενεράλε για το ματς των πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, καθώς ο Γιάννης Αναστασίου θα δώσει πολύ χρόνο συμμετοχής κυρίως σε παίκτες που έχουν παίξει ελάχιστα ή καθόλου. Δεν παύει, όμως, να είναι ένα χρήσιμο τεστ λίγο πριν από τα ευρωπαϊκά παιχνίδια και την έναρξη του πρωταθλήματος. Οι Πέτριτς, Κλωναρίδης έκαναν χθες ατομικό πρόγραμμα πρωί κι απόγευμα, ενώ ο Ζέκα έκανε θεραπεία.

• Μεταγραφική σύσκεψη με αντικείμενο τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν από εδώ και πέρα για την ενίσχυση της ομάδας, θα πραγματοποιηθεί σήμερα, με τη συμμετοχή για πρώτη φορά και του Τάκη Φύσσα. Το πλάνο προβλέπει δύο μεταγραφές ακόμα και θα αποφασισθεί ποιες περιπτώσεις παικτών που βρίσκονται στα υπόψη, πρέπει να προχωρήσουν.

• Μια μικρή «Λεωφόρο» θα θυμίζει το γήπεδο της Λιβαδειάς στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος, την άλλη Κυριακή 24 Αυγούστου. Ο Παναθηναϊκός εξασφάλισε 1.500 εισιτήρια για τον αγώνα του με τον Λεβαδειακό και παρότι η τιμή που όρισαν οι γηπεδούχοι (20 ευρώ) είναι αρκετά τσουχτερή, αναμένεται να γίνουν ανάρπαστα από τους οπαδούς του. Λεπτομέρειες για τον τρόπο διάθεσής τους θα γίνουν γνωστές την ερχόμενη εβδομάδα.

• Στις 9 το βράδυ ορίστηκε η ώρα έναρξης του αγώνα με τη Μίντιλαντ στη Λεωφόρο, την άλλη Πέμπτη 21 Αυγούστου. Την αντίπαλο του Παναθηναϊκού στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ θα την παρακολουθήσει μεθαύριο Παρασκευή ο Στιβ Ρούτερ, στο ντέρμπι του πρωταθλήματος με την Κοπεγχάγη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT