Προς Μπενφίκα ο Σάμαρης, προς Ολυμπιακό ο Ντουρμάζ

Προς Μπενφίκα ο Σάμαρης, προς Ολυμπιακό ο Ντουρμάζ

1' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ραγδαίες εξελίξεις σημειώθηκαν χθες στις μεταγραφικές υποθέσεις του Ολυμπιακού. Η Μπενφίκα εντάσσει στο δυναμικό της τον Ανδρέα Σάμαρη, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» προχωρούν στην απόκτηση του διεθνούς ακραίου μεσοεπιθετικού της Γκεντσλερμπιρλιγκί, Τζίμι Ντουρμάζ. Καταρχήν, σε ό,τι αφορά τον διεθνή αμυντικό μέσο, μετέβη χθες στη Λισσαβώνα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην Μπενφίκα, καθώς οι Πορτογάλοι διπλασίασαν την αρχική τους προσφορά προς τον Ολυμπιακό (από πέντε, την αύξησαν στα 10 εκατομμύρια ευρώ). Η διοίκηση των «ερυθρόλευκων» δεν θα μπορούσε να αρνηθεί μία τέτοια πρόταση και έτσι «άναψε το πράσινο φως» για την πώληση του Σάμαρη στη φιναλίστ του Γιουρόπα Λιγκ.

Την ίδια ώρα, ο Ολυμπιακός συμφώνησε με την Γκεντσλερμπιρλιγκί για την απόκτηση του Τζίμι Ντουρμάζ. Ο 25χρονος Σουηδός ακραίος μεσοεπιθετικός αγωνίστηκε πέρυσι σε 33 αγώνες του τουρκικού πρωταθλήματος πετυχαίνοντας 6 γκολ. Με την Εθνική Σουηδίας μετράει 17 συμμετοχές και ένα γκολ. Παράλληλα, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο απόκτησης αμυντικού μέσου, ενώ ανοικτό παραμένει πάντα το θέμα του Πουλίδο. Αν δεν μείνει άμεσα ελεύθερος από την Τίγκρες (υπάρχει σε εκκρεμότητα η δικαστική διαμάχη των δύο πλευρών), τότε ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για την αγορά άλλου επιθετικού. Επίσης, ενδιαφέρον θα έχουν και οι αποφάσεις του Μίτσελ για τους παίκτες που θα «κοπούν». Στους υποψήφιους προς αποχώρηση είναι οι Κολοβός, Αυλωνίτης και Γκαζαριάν.

Χθες το απόγευμα πραγματοποιήθηκε ανοικτή προπόνηση στο γήπεδο Καραϊσκάκη, παρουσία περισσότερων από 3.000 θεατών. Πριν απ’ την έναρξή της παρουσιάστηκαν τα μεταγραφικά αποκτήματα στο κέντρο του γηπέδου. Κανονικά προπονήθηκε ο Μανωλάς, καθώς εξακολουθεί να παραμένει ανοικτή η υπόθεση της πώλησής του σε ομάδα του εξωτερικού (Αρσεναλ, Γιουβέντους ή Ρόμα). Την αυριανή πρεμιέρα με τη Νίκη Βόλου στο Φάληρο (ώρα έναρξης, 21.30) θα χάσουν ο τραυματίας Φουστέρ και ο ανέτοιμος Σιόβας. Χρόνο συμμετοχής αναμένεται να πάρει ο Χόρχε Μπενίτες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT