Ριπλέι… Μπλάτερ στη FIFA αλλά και στους αγώνες

Ριπλέι… Μπλάτερ στη FIFA αλλά και στους αγώνες

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο πρόεδρος της FIFA Ζεπ Μπλάτερ ανακοίνωσε χθες κι επισήμως ότι θα επιζητήσει την επανεκλογή του στην προεδρία της παγκόσμιας ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, ενώ πρότεινε την εφαρμογή του βίντεο ριπλέι στο ποδόσφαιρο όπως συμβαίνει στο τένις και στο βόλεϊ.

Ο κ. Μπλάτερ θα είναι 79 ετών του χρόνου όταν θα είναι υποψήφιος για μια πέμπτη θητεία στην προεδρία, ενώ όταν εξελέγη το 2011 είχε πει ότι δεν θα έβαζε ξανά υποψηφιότητα. Η απόσυρση του Μισέλ Πλατινί, που θα παραμείνει στην UEFA, του ανοίγει τον δρόμο. Ο Ελβετός παράγοντας πρότεινε να δοκιμαστεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων το 2015 ο έλεγχος του τηλεοπτικού ριπλέι για αμφισβητούμενες φάσεις κατόπιν αιτήματος των προπονητών, με όριο μία ή δύο φάσεις ανά ημίχρονο για κάθε ομάδα.

Τέλος η FIFA πρότεινε τη διεξαγωγή του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022 στο Κατάρ τον Ιανουάριο ή τον Νοέμβριο της χρονιάς εκείνης, μολονότι ο κ. Μπλάτερ είχε απορρίψει τον Ιανουάριο για να μη συμπέσει με τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT