Στήριξη Μίτσελ στον Μήτρογλου, έμμεσες «βολές» για Αβραάμ

Στήριξη Μίτσελ στον Μήτρογλου, έμμεσες «βολές» για Αβραάμ

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη βεβαιότητά του πως ο Μήτρογλου θα βρίσκεται σύντομα σε υψηλό επίπεδο ετοιμότητας, εξέφρασε ο Μίτσελ με δηλώσεις του μετά το τέλος της χθεσινής προπόνησης του Ολυμπιακού. «Εχει έρθει πολύ καλά εκπαιδευμένος. Γνωρίζει πάρα πολύ καλά την ιδέα του παιχνιδιού μας και τη δουλειά που θέλουμε να κάνουμε. Πιστεύουμε ότι πάρα πολύ σύντομα θα είναι έτοιμος για να προσφέρει και να συμμετέχει», είπε χαρακτηριστικά ο Μίτσελ.

Παράλληλα, σχολίασε τη δήλωση αποχώρησης του Αβραάμ Παπαδόπουλου, ο οποίος είχε υποστηρίξει πως δεν μπορούσε να συνυπάρξει με τον Ισπανό τεχνικό: «Λυπάμαι πολύ που ο Αβραάμ δήλωσε πως από την πρώτη στιγμή ο προπονητής δεν τον εμπιστεύθηκε όσο θα ήθελε. Ομως, οι στατιστικές αποδεικνύουν ότι κάνει λάθος, γιατί ήταν ο τέταρτος ποδοσφαιριστής σε χρόνο συμμετοχής στην προηγούμενη σεζόν. Στην προετοιμασία μας ήταν ο παίκτης που έπαιξε περισσότερο από όλους. Επίσης θέλω να του πω πως ακόμη και αν έχω κάνει λάθος μαζί του, ήμουν πάντα ειλικρινής. Και θέλω να του πω πως ένας παίκτης ο οποίος είναι αρχηγός του Ολυμπιακού, πρέπει να είναι αρχηγός και μέσα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και εκτός».

Στη σημερινή προπόνηση ο Δημήτρης Σιόβας θα επιχειρήσει να γυμναστεί κανονικά, ώστε να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του για τις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Δύσκολα θα προλάβει ο Μανιάτης να είναι έτοιμος για την πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT