Σαρωτικός ο ΠΑΟΚ 6-1 την Ντιναμό Μινσκ

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ιδανικότερο ξεκίνημα στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ δεν είχε ονειρευτεί ουδείς στον ΠΑΟΚ από το χθεσινό 6-1 επί της Ντιναμό Μινσκ στην Τούμπα! Ο «Δικέφαλος» έπαιξε εξαιρετικό ποδόσφαιρο στο πρώτο ημίχρονο, όταν και προηγήθηκε με 4-0, έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κλάους Αθανασιάδη. Εψαχνε να βρει τρόπο να στείλει μήνυμα στον Κλαούντιο Ρανιέρι ο στράικερ του ΠΑΟΚ και μάλλον αυτό το μήνυμα ελήφθη με τον πιο πειστικό τρόπο, αφού ο Ελληνας επιθετικός πέτυχε χατ τρικ μέσα σε 17 λεπτά. Το έργο του ΠΑΟΚ έγινε πολύ πιο εύκολο από το 3΄ όταν ο Νίκολιτς έστειλε την μπάλα σε λάθος δίχτυα. Το αυτογκόλ με το οποίο διαμορφώθηκε το 1-0 απελευθέρωσε τον ΠΑΟΚ με τον Ρατς να κάνει ό,τι θέλει από την αριστερή πλευρά δημιουργώντας προϋποθέσεις για να σκοράρει ο Αθανασιάδης: Στο 11΄ έγινε το 2-0, στο 16΄ το 3-0 και στο 28΄ το 4-0!

Ο ΠΑΟΚ δεν κατέβασε ταχύτητα ούτε στο δεύτερο μέρος απέναντι σε μια τραγική άμυνα της Ντιναμό, που σε κανένα σημείο δεν έδειξε ότι μπορεί να μπει στο κλίμα του αγώνα. Ο Αγγελος Αναστασιάδης βρήκε την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής και στον Δημήτρη Παπαδόπουλο. Τέσσερα λεπτά μετά την είσοδό του, στο 50΄, ο έμπειρος επιθετικός βρήκε στόχο και έγραψε το 5-0. Η Ντιναμό έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Σίμοβιτς στο 63΄.

Στο 80΄ οι Λευκορώσοι με τον Νίκολιτς να σκοράρει σε… σωστή εστία αυτή τη φορά, μείωσαν σε 5-1 και εκεί που όλοι νόμιζαν ότι όλα είχαν τελειώσει, εμφανίστηκε ο Τζανδάρης, ο οποίος έπειτα από εξαιρετική συνεργασία, διαμόρφωσε το τελικό 6-1!

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σκόνδρας, Ρατς (72΄ Σπυρόπουλος), Κατσικάς, Βίτορ, Τζιόλης, Τζανδάρης, Κάτσε, Μακ (46΄ Παπαδόπουλος), Σαλπιγγίδης και Αθανασιάδης (67΄ Γκολάσα).

ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΙΝΣΚ: Γκούτορ, Βορόνκοφ (57΄ Φιγκερέδο), Σίμοβιτς, Πολίτεβιτς, Τζα Τζετζέ (33΄ Αντάμοβιτς), Νίκολιτς, Ουντότζι (88΄ Ρασάντκιν), Κάρποβιτς, Μπανκουρά, Βερέτιλο, Στάσεβιτς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT