Νταμπίζας: Το «ταμείο» στο τέλος

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με τους Μπούρμπο, Μπούι, Στιλ και Μπερίσα να περιορίζονται στα… τυπικά εκδηλώνοντας τη χαρά τους που βρίσκονται εδώ και υποσχόμενοι να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους, την παράσταση κατά την επίσημη παρουσίαση των μεταγραφικών αποκτημάτων του Παναθηναϊκού την έκλεψε αυτός που τους επέλεξε. Ο Νίκος Νταμπίζας έμεινε στο πάνελ και αναφέρθηκε στη μεταγραφική πολιτική των «πρασίνων», ζητώντας να γίνει το ταμείο στο τέλος τόσο για την ομάδα όσο για τον κάθε παίκτη ξεχωριστά. Ο τεχνικός διευθυντής των «πρασίνων» στάθηκε ιδιαίτερα στην αμφισβήτηση που νιώθει να βιώνουν οι νεοφερμένοι, ανέλυσε τα κριτήρια της επιλογής τους με βάση τον σχεδιασμό και τη φιλοσοφία που έχει από πέρυσι η ομάδα, ενώ επανέλαβε ότι η οικονομική κατάσταση παραμένει δύσκολη και δεν επιτρέπει υπερβάσεις, που μπορεί να τορπιλίσουν το πλάνο της οικονομικής της εξυγίανσης. «Είμαστε εδώ για να μην επαναλάβουμε τα λάθη του παρελθόντος», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο Νταμπίζας άφησε ανοικτό παράθυρο για την απόκτηση του Αμπέντ τον Ιανουάριο και τόνισε ότι άξιζε η επιμονή που έδειξε ο Παναθηναϊκός στην περίπτωσή του και ας μην καρποφόρησε τελικά μιας και η τύχη του ήταν αποκλειστικά στα χέρια της Νιούκαστλ. Εξήγησε ότι η απόφαση να μην αποκτηθεί άλλος παίκτης μετά το ναυάγιο της υπόθεση του Αλφάρο ελήφθη συλλογικά, διότι υπήρχε η άποψη ότι μπορεί να καλυφθεί η θέση μέσα από το υπάρχον ρόστερ, ανέλυσε τις δυσκολίες που παρουσίασε η απόκτηση του Σίλντενφελντ και τόνισε ότι παρά τις όποιες μεταξύ τους διαφωνίες σε μεταγραφικά θέματα, όλοι στηρίζουν την τελική απόφαση και περιμένουν να δείξει ο χρόνος εάν θα δικαιωθούν ή όχι οι επιλογές.

• Στη Γερμανία θα πάει σήμερα ο Τάκης Φύσσας για να δει τους αγώνες Σάλκε – Μάριμπορ και Λεβερκούζεν – Μπενφίκα, στο πλαίσιο των σχέσεων που επιθυμεί να αναπτύξει ο Παναθηναϊκός με καλές ομάδες από προηγμένα πρωταθλήματα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT