Καταθέτουν αίτηση ανάκλησης για τα 7 εκατ. οι «πράσινοι»

Καταθέτουν αίτηση ανάκλησης για τα 7 εκατ. οι «πράσινοι»

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αίτηση ανάκλησης της απόφασης του Ελεγκτικού Συνεδρίου να μπλοκαριστεί η εκταμίευση 7 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Αττικής για την ανακαίνιση της Λεωφόρου θα καταθέσει σήμερα ο Παναθηναϊκός, όπως τόνισε στον ΝovaΣΠΟΡ FM ο Ηλίας Μιχαλαριάς. Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη φάνηκε αισιόδοξος ότι η λύση θα βρεθεί σε συνεργασία με την Περιφέρεια: «Η κυρία Δούρου κρατάει μια στάση πολιτική. Δεν το λέω με την αρνητική έννοια. Μέχρι χθες ακούγαμε ότι είναι αρνητική, αλλά από τη συνάντηση φάνηκε ότι δεν ισχύει αυτό. Το ποσό που έχει περιληφθεί στον προηγούμενο προϋπολογισμό καταλαβαίνω ότι θα συμπεριληφθεί και στον επόμενο. Θεωρώ ότι είναι δεσμευμένα τα χρήματα και ψάχνουμε έναν νομικό τρόπο για να διατεθούν για τον Παναθηναϊκό.

Είναι η πρώτη φορά που γίνεται σύμβαση συλλόγου με την Περιφέρεια. Μέχρι τώρα γινόταν κατευθείαν με την κυβέρνηση. Είμαι αισιόδοξος από το γεγονός και μόνο ότι η απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου δεν είναι ομόφωνη, καθώς μειοψήφησε ο πρόεδρος. Θεωρώ ότι στο μεγαλύτερο δείγμα που θα δώσουμε θα φανεί ότι έχει δίκιο ο Παναθηναϊκός. Στην περίπτωση που απορριφθεί, ίσως δώσει τη λύση η Περιφέρεια. Είμαστε σε πλήρη συνεννόηση με την ΠΑΕ για ό,τι γίνεται».

• Καμία επαφή δεν υπήρξε με τον Ιβανσιτς για την επιστροφή του τον Ιανουάριο, τονίζει η ΠΑΕ, διαψεύδοντας σχετικό δημοσίευμα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT