Αγώνας δρόμου για Μέντες εν όψει Αϊντχόφεν και Ολυμπιακού

Αγώνας δρόμου για Μέντες εν όψει Αϊντχόφεν και Ολυμπιακού

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τυχερός μέσα στην ατυχία του στάθηκε ο Ντέιβιντ Μέντες. Η μαγνητική που έκανε ο Ολλανδός μέσος έδειξε ότι έχει οίδημα στον υποκνημίδιο μυ της δεξιάς γάμπας, κάτι που σημαίνει ότι θα μείνει εκτός προπονήσεων μόνο τρεις με τέσσερις ημέρες. Χάνει, βέβαια, τον κυριακάτικο αγώνα με τον ΟΦΗ για την 7η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, αλλά πλην εξαιρετικού απροόπτου θα είναι στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου για τον αγώνα με την Αϊντχόφεν στην Ολλανδία και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που ακολουθεί για το πρωτάθλημα. Ο Μέντες έμεινε εκτός από ενοχλήσεις που ένιωσε στη διάρκεια της προθέρμανσης για το φιλικό παιχνίδι με την Μπασακσεχίρ στην Πόλη.

Το χθεσινό πρόγραμμα περιελάμβανε διπλή προπόνηση στο Κορωπί, πρωί κι απόγευμα. Από το πρωινό πρόγραμμα απουσίασαν οι διεθνείς Καρέλης, Πράνιτς, Σίλντενφελντ και Μπερίσα, ενώ στο απογευματινό οι τρεις ξένοι διεθνείς πήραν μέρος, κάνοντας αποθεραπεία. Μπεργκ και Μπαϊράμι ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα, ενώ ο Μέντες έκανε θεραπεία. Οι «πράσινοι» έχουν σήμερα ρεπό.

• Στη λίστα των πιο φερέλπιδων παικτών παγκοσμίως που έχουν γεννηθεί μετά το 1997, περιλαμβάνει τον Λάζαρο Λάμπρου η ηλεκτρονική έκδοση του Guardian. Ο 17χρονος μεσοεπιθετικός αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό το 2011 σε ηλικία 14 χρόνων και τον περασμένο Μάρτιο υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο, χωρίς μέχρι στιγμής να του δώσει ο Αναστασίου χρόνο συμμετοχής στην πρώτη ομάδα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT