Αυξημένα μέτρα ασφαλείας για το ντέρμπι ζήτησε ο ΠΑΟ

Αυξημένα μέτρα ασφαλείας για το ντέρμπι ζήτησε ο ΠΑΟ

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οσο κι αν ακούγεται βιαστικό διότι μεσολαβούν ακόμα τα ματς με ΟΦΗ και Αϊντχόφεν, ο Παναθηναϊκός άρχισε ήδη να κινείται εξωαγωνιστικά στους ρυθμούς του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα της άλλης Κυριακής στο «Γ. Καραϊσκάκης» έγινε χθες σε καλό κλίμα, με τους «πράσινους» να ζητούν τα ίδια (αυστηρά) μέτρα που είχαν ληφθεί στον περυσινό παιχνίδι των δύο ομάδων στη Λεωφόρο. Με τη σχετική επιστολή τους στον διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πειραιά ζητούν, επίσης, «να υπάρχει αυξημένη αστυνομική προστασία στον πρόεδρο της ομάδας μας Ιωάννη Αλαφούζο κατά τις κινήσεις του, λόγω των πρόσφατων διαδηλώσεων φιλάθλων του Ολυμπιακού εναντίον του στον τηλεοπτικό σταθμό ιδιοκτησίας του και σχετικών ανακοινώσεων συνδέσμων του Ολυμπιακού».

• Να πάρει ξεκάθαρη θέση στο θέμα της χρηματοδότησης της αναβάθμισης της Λεωφόρου με πόρους της Περιφέρειας καλεί τη Ρένα Δούρου ο πρώην περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός. Τονίζει, μεταξύ άλλων, σε ανακοίνωσή του: «Θα περίμενε κανείς από τη νέα περιφερειακή αρχή να λάβει μια ξεκάθαρη θέση. Οχι άλλα να λέει προεκλογικά και άλλα σήμερα. Ούτε να περιμένει τον Παναθηναϊκό να κάνει αυτός αίτηση ανάκλησης. Να αποφασίσει και να μας πει: Θέλει την ανάπλαση του γηπέδου; Αν τη θέλει θα έπρεπε να είχε κάνει αίτηση ανάκλησης, όπως λέει ο νόμος, και να υποστηρίξει την άποψή της. Αν δεν τη θέλει να έρθει στο Περιφερειακό Συμβούλιο και να ακυρώσει το έργο. Οι λογικές του βλέποντας και κάνοντας: “θα δούμε τι θα πει το Ελεγκτικό” (στο οποίο δεν θα συμμετάσχει), “θα δούμε τι θα κάνει ο Παναθηναϊκός” κ.λπ. δεν τιμούν κανέναν».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT