«Εδεσε» Ντίνα και Ατζαγκούν, απρόοπτο με Κοτσόλη στον ΠΑΟ

«Εδεσε» Ντίνα και Ατζαγκούν, απρόοπτο με Κοτσόλη στον ΠΑΟ

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στα χνάρια του Νάνο, οι Θανάσης Ντίνας και Αμπντούλ Ατζαγκούν υπέγραψαν χθες το μεσημέρι τα νέα τους συμβόλαια με αυξημένες αποδοχές και λίγο αργότερα η ΠΑΕ ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας τους, μέχρι το 2017 για τον Ελληνα διεθνή και μέχρι το 2018 για τον Νιγηριανό μεσοεπιθετικό. «Είμαι πολύ χαρούμενος για την ανανέωση του συμβολαίου μου και θέλω απλά να δικαιώσω όλους για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν», ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Ντίνα, ενώ λακωνικός αλλά το ίδιο ικανοποιημένος ήταν και ο Ατζαγκούν: «Αισθάνομαι καλά γιατί είναι πάντα όμορφο ο σύλλογος που ανήκεις να δείχνει ότι σε πιστεύει. Στην πορεία θα κάνουμε μαζί ακόμα μεγαλύτερα πράγματα». 

Η προετοιμασία για τον αυριανό αγώνα με την Εστορίλ ολοκληρώνεται σήμερα, με μοναδικό απρόοπτο κάποιες ενοχλήσεις που ένιωσε ο Κοτσόλης. Γυμνάστηκε ατομικά, αλλά δεν είναι κάτι σοβαρό και λογικά θα είναι σε θέση να παίξει στο τελευταίο ματς των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Εκτός πλάνων είναι μόνο ο Σπυρόπουλος, ο οποίος έβγαλε χθες μέρος της κανονικής προπόνησης και επανέρχεται σιγά σιγά.

• «Παλεύω για πολλά χρόνια. Για ένα χρονικό διάστημα ένιωθα τόσο πόνο που δεν μπορούσα να σηκώσω ούτε ένα κουτί με γάλα. Δεν τολμώ να πω ότι είμαι απολύτως καλά και να προσποιηθώ ότι όλα έχουν περάσει. Προσπαθώ να βρω μια ισορροπία και να επανέλθω βήμα βήμα. Ημουν τραυματίας για πολλούς μήνες και δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα βίωνα έναν τέτοιο εφιάλτη», δήλωσε ο Εμίρ Μπαϊράμι σε σουηδικό τηλεοπτικό κανάλι, με αφορμή τον αγώνα της Μάλμε με τον Ολυμπιακό.

• Ολοκληρώθηκε η δημόσια διαβούλευση που είχε προκηρύξει η Περιφέρεια Αττικής για τη μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων (ΜΠΕ) της ανακαίνισης της Λεωφόρου. Η ΜΠΕ έχει εγκριθεί από την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Αθηναίων και το επόμενο στάδιο είναι η έγκρισή της και από το Περιφερειακό Συμβούλιο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT