Αλμα παραμονής από τον Πανθρακικό

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πολύτιμη νίκη στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στη Σούπερ Λίγκα πήρε ο Πανθρακικός στην Κομοτηνή επί της Κέρκυρας με 1-0, χάρη σε πέναλτι που εκτέλεσε ο Ιγκορ ντε Σόουζα στο 28΄.

Οι γηπεδούχοι χρειάστηκε να ολοκληρώσουν το ματς με δέκα παίκτες, λόγω της αποβολής του Ποτουρίδη με κόκκινη κάρτα στο 74΄, για ανατροπή του Κόντου. Ωστόσο, ο Μαρκόφσκι δεν κατάφερε να νικήσει τον Αθανασιάδη από το σημείο του πέναλτι για να ισοφαρίσει το σκορ.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Πάπε Εμπόου του Πανθρακικού κατήγγειλε ρατσιστική επίθεση από τον Σεμπάστιαν Ναγιάρ της Κέρκυρας: «Στη διάρκεια του αγώνα, το νούμερο 8 της Κέρκυρας με είπε μαϊμού. Μαϊμού και νέγρο. Αυτό δεν είναι καλό για το ποδόσφαιρο. Αυτό δεν είναι ποδόσφαιρο. Νομίζω ότι είναι η τελευταία φορά που το είπε στον αγωνιστικό χώρο. Γιατί είναι πολύ κακό. Ηταν πολλά παιδιά που είδαν τον αγώνα» υποστήριξε ο Εμπόου. Από την πλευρά του ο Ναγιάρ διέψευσε το περιστατικό, τονίζοντας: «Σέβομαι όλες τις φυλές. Εχω φίλους στην ομάδα, τον Ντιόγκο, τον Φάμπιο. Εχω πολλούς φίλους. Τους σέβομαι. Είναι ψέμα».

Ισόπαλος με σκορ 2-2 έληξε ο άλλος αγώνας της Θράκης ανάμεσα στην Ξάνθη και τη Βέροια. Στα «Πηγάδια», οι γηπεδούχοι επέστρεψαν από το 0-1 (34΄ Μπεν) στο 2-1 (36΄ Καπετάνος, 55΄ Γούτας) παρόλο που έπαιζαν με δέκα παίκτες από το 30΄ λόγω της αποβολής του Μπαξεβανίδη. Αλλά η Βέροια κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας με το γκολ του Καλτσά (στο 59΄).

Και ο Αστέρας με τον ΠΑΣ Γιάννινα ήρθαν ισόπαλοι με σκορ 2-2 στην Τρίπολη. Η ομάδα του Βεργέτη προηγήθηκε 2-0 με γκολ των Ρόλε (13΄) και Μπαράλες (24΄). Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα με δύο τέρματα των Κοροβέση (42΄ και 77΄).

• Σήμερα στις 19.00 πέφτει η αυλαία της 18ης εμβόλιμης αγωνιστικής στα Χανιά, όπου ο Πλατανιάς υποδέχεται τον Ατρόμητο.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT