Μελετά την αποχώρηση ο ΠΑΟΚ

2' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η αποχώρηση από το πρωτάθλημα ως ενδεχόμενο, τέθηκε σε επίσημο επίπεδο από την ΠΑΕ μετά από τηλεφωνική επικοινωνία του Ιβάν Σαββίδη με τον πρόεδρο της ομάδας, Ιάκωβο Αγγελίδη και ύστερα από το επεισοδιακό ματς στη Μυτιλήνη. Μεταξύ άλλων ο κ. Σαββίδης ζήτησε «να γίνει απόλυτα κατανοητό σε όλους ότι οι σκέψεις για αποχώρηση από το πρωτάθλημα δεν είναι μια “κούφια” απειλή, αλλά ρεαλιστική σκέψη. Με δεδομένο ότι προφανώς ο ΠΑΟΚ θα δημιουργήσει μεγαλύτερο ρήγμα στο υπάρχον σύστημα με την αποχώρησή του, παρά με την παρουσία του».

Ζήτησε επίσης «να γίνουν όλες εκείνες οι εσωτερικές συζητήσεις με τους φορείς της ιδέας του ΠΑΟΚ (οπαδούς, Α.Σ., παλαιμάχους) για τον τρόπο της πιθανής αποχώρησης, καθώς και η απαραίτητη προεργασία ώστε ο Σύλλογος να οχυρωθεί οικονομικά και ηθικά, με τη δική του απόλυτη ευθύνη, για όσο θα διαρκέσει η απουσία του από αυτό το ελληνικό πρωτάθλημα».

Την ίδια ώρα η ΠΑΕ, με κάλεσμα στον κόσμο αντέδρασε στην πολύ κακή διαιτησία του Μήτσιου: «Κανένα σύστημα δεν έπεσε εύκολα και κανένα πρωτάθλημα στην Ελλάδα δεν κατακτήθηκε με ομάδα που πάλευε μόνη της εναντίον όλων…

Αυτά που ζούμε είναι εξωπραγματικά, βιάζουν την κοινή λογική και το συναίσθημα του κάθε οπαδού που αγαπά την ομάδα του. Τα ξέρουν και τα βλέπουν όλοι, ακόμη κι αυτοί που τα αποσιωπούν από συμφέρον ή από φόβο.

Ο ΠΑΟΚ, όμως, δεν είναι μόνος εναντίον όλων. Είμαστε πολλοί εναντίον όλων. Αλλά πρέπει, επιτέλους, να συσπειρωθούμε σε ένα κοινό στόχο. Ας είμαστε οι “τρελοί του χωριού”, που θα γινόμαστε όλο και περισσότεροι μετά από κάθε σφαγή της εγκληματικής οργάνωσης που λυμαίνεται το ποδόσφαιρο, μετά από κάθε λογής πρόκληση, μετά από κάθε εμπόδιο.

Η ομάδα αξίζει την αγάπη μας και την Κυριακή όλοι πρέπει να καταλάβουν στην πράξη ότι ο ΠΑΟΚ δεν πληγώνεται. Πέρα από τα λάθη και τις διαφορές μας, μας ενώνουν 4 γράμματα: Π.ερηφάνια, Α.ντίσταση, Ο.νειρο, Κ.ατάκτηση. Σας περιμένουμε όλους στο γήπεδο!» ανέφερε σχετικά το κάλεσμα της ΠΑΕ προς τον κόσμο.

Τοποθέτηση σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης έκανε ο Ράτζβαν Ρατς: «Είναι απογοητευτικό να αντιμετωπίζουμε αυτού του είδους τις καταστάσεις. Το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν πρόκειται να αναπτυχθεί αν δεν αλλάξουν αυτές οι καταστάσεις. Το σημαντικό είναι ότι πετύχαμε μια κρίσιμη νίκη», τόνισε μεταξύ άλλων.

Τέλος ο Ματζουράκης

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Καλλονής αποτελεί ο Γιάννης Ματζουράκης. Ο Ελληνας τεχνικός μιλώντας στον NOVAΣπορ FM δεν έκρυψε την πικρία του για την απόφαση της διοίκησης τονίζοντας: «Δεν ξέρω γιατί έγινε αυτό, είχαμε μόνο πέντε ήττες».

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT