Χρήσιμα συμπεράσματα για ΑΕΚ μετά τη νίκη στην Καισαριανή

Χρήσιμα συμπεράσματα για ΑΕΚ μετά τη νίκη στην Καισαριανή

1' 32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το δύσκολο πέρασμα από την Καισαριανή για την ΑΕΚ με 1-0 επί του Αλίμου, διατήρησε τη διαφορά έξι πόντων που έχει πάρει η Ενωση από την Παναχαϊκή στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ. Ο κακός αγωνιστικός χώρος, σε συνδυασμό με το σκληρό παιχνίδι των παικτών του αντιπάλου δεν επέτρεψε στην ΑΕΚ να αναδείξει τις επιθετικές της πτυχές, ενώ τα δύο πέναλτι που καταλογίστηκαν υπέρ της Ενωσης, προξένησαν την αντίδραση του προπονητή του Αλίμου κ. Πέτρου Δημητρίου τόσο στη συνέντευξη Τύπου, όσο και σε χθεσινή του ραδιοφωνική παρέμβαση.

Στα θετικά του χθεσινού αγώνα πέραν της νίκης, η πρώτη εμφάνιση του Αρη Σοϊλέδη ο οποίος ήταν θετικός τηρουμένων των αναλογιών, η συνεχής βελτίωση του Ανταμ Τζανετόπουλου αλλά και το τρίτο συνεχές παιχνίδι στο οποίο σκόραρε ο Χρήστος Αραβίδης.

Η ολοκλήρωση του αήττητου πρώτου γύρου με 11 νίκες και μία ισοπαλία, 35 γκολ υπέρ και μόλις 5 κατά είναι μια εξαιρετική επίδοση, ωστόσο πάνω σε αυτή τη βάση, η ΑΕΚ καλείται να συνεχίσει στις επιτυχίες, τόσο στον θεσμό του πρωταθλήματος και κυρίως στα πλέι οφ, όσο και στο Κύπελλο. Το γεγονός πως η ΑΕΚ έχει συναντήσει δυσκολίες σε έδρες όπως του Παναιγιάλειου, της Ερμιονίδας και του Αλίμου, είναι το μόνο ζήτημα που πρέπει να βελτιώσει η ΑΕΚ, προκειμένου να συνεχίσει με άνεση στο απαιτητικό «μίνι πρωτάθλημα» έξι ομάδων που έπεται της κανονικής διάρκειας και φέρνει αντιμέτωπες τις τρεις πρώτες ομάδες των δύο ομίλων της Φούτμπολ Λιγκ.

Για τη φάση των «16» του Κυπέλλου, η ΑΕΚ αναχωρεί σήμερα για την Κέρκυρα, προκειμένου να τεθεί αντιμέτωπη της τοπικής ομάδας αύριο στις 17.45. Τα προβλήματα για τον Τραϊανό Δέλλα είναι ιδιαιτέρως πολλά, δεδομένου ότι οι Μιγκέλ Κορδέρο και Δημήτρης Κολοβέτσιος προπονούνται ατομικά, ενώ οι Γιάννης Ανέστης και Βασίλης Ρόβας έκαναν χθες αποθεραπεία, με τη συμμετοχή τους να κρίνεται μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης.

Συλλαλητήριο υπέρ της κατασκευής του γηπέδου διοργάνωσε χθες η Ορίτζιναλ 21.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT