Καταρρέει ο ΟΦΗ, νέα προσφυγή παίκτη

2' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε τεντωμένο σχοινί βαδίζουν πλέον στον ΟΦΗ και η αποχώρηση της ομάδας από το πρωτάθλημα φαντάζει πιο πιθανή από κάθε άλλη φορά.

Οι Κρητικοί, οι οποίοι κατάφεραν πριν από μία εβδομάδα να βρουν τα χρήματα που απαιτούνταν και να παραμείνουν «ζωντανοί», βρίσκουν συνεχώς μπροστά τους τις «αμαρτίες» του παρελθόντος. Ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ Πιοτρ Βλόνταρτσικ ζήτησε μέσω της FIFA την τιμωρία της ομάδας του Ηρακλείου γιατί του οφείλονται 120 χιλιάδες ευρώ. Πλέον, φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο να βρεθούν άμεσα τα χρήματα που πρέπει να πάρει ο Πολωνός επιθετικός, κάτι που σημαίνει πως πλησιάζει ακόμη μία ποινή αφαίρεσης έξι βαθμών.

Στη διάθεση του Νίκου Αναστόπουλου για την αποψινή αναμέτρηση με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή για το Κύπελλο Ελλάδος έχουν μείνει μόλις 14 ποδοσφαιριστές, εκ των οποίων οι δύο είναι τερματοφύλακες. Mέχρι τώρα έχουν αποχωρήσει οι Φραγκουλάκης, Σίσιτς, Μεϊτέ, Αντελέγε, Φερούζ, Απόνιο, Πετρόπουλος, Μιλιάζες, Τριποτσέρης, Μακρής, Στάθης, ενώ ο Κουτσιανικούλης αναμένεται να αγωνιστεί στην Κομοτηνή και να αποχωρήσει στη συνέχεια. Σύντομα αναμένεται να ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο οι Αρτόλα, Μερεμπασβίλι, Λόρια, Μπανούσης, Τζορτζ και Λαμπρόπουλος. Η γραπτή δήλωση του Γιώργου Μακρή λύνει κάθε απορία για τις αποχωρήσεις των ποδοσφαιριστών: «Εδώ και δύο χρόνια υπηρέτησα με όλες μου τις δυνάμεις το σωματείο και τον υπέροχο κόσμο του. Εδωσα τα πάντα ως αρχηγός, για τη φανέλα του ΟΦΗ, είχαμε πολλά προβλήματα να αντιμετωπίσουμε με την υπόλοιπη ομάδα. Δεν ήθελα ποτέ να φύγω από τον ΟΦΗ, αλλά έχοντας λάβει ελάχιστα χρήματα και με τις δύσκολες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά, αποφάσισα να αποχωρήσω και να συνεχίσω αλλού την καριέρα μου. Είναι μια πάρα πολύ δύσκολη απόφαση για εμένα και την οικογένειά μου. Εύχομαι η ομάδα να βρει τον δρόμο που της αρμόζει και μακάρι να ξανασυναντηθούν οι δρόμοι μας στο μέλλον κάτω από πιο υγιείς συνθήκες… Και τέλος, ένα συγνώμη, αλλά δυστυχώς δεν έχω άλλες δυνάμεις».

Οργισμένη ήταν η αντίδραση των οργανωμένων οπαδών του ΟΦΗ. Με ανακοίνωσή τους τονίζουν μεταξύ άλλων: «Τα λόγια έχουν στερέψει, η απογοήτευση μας έχει κυριέψει, η οργή και ο θυμός ξεχειλίζουν, τα καταφέρατε κύριοι, κατασπαράξατε τη σάρκα και την ψυχή του ΟΦΗ μας, δεν αφήσατε τίποτα όρθιο, υποθηκεύσατε το μέλλον της αγαπημένης μας ομάδας, τα διαλύσατε όλα για να κάνετε τους μάγκες και τους προέδρους στην πλάτη του ΟΦΗ μας […] Ομιλέ μου όμως μην ανησυχείς, εμείς θα είμαστε πάντα δίπλα σου, όσα χρόνια κι αν περάσουν, όπου και να βρίσκεσαι, και σου δίνουμε μια υπόσχεση, θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας να σε ξανακάνουμε έτσι όπως σε μάθαμε, ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟ».

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT