Αλμα παραμονής με όπλο την Κομοτηνή ο Πανθρακικός

Αλμα παραμονής με όπλο την Κομοτηνή ο Πανθρακικός

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Διατηρώντας αήττητη την έδρα του και εκμεταλλευόμενος τα λάθη του αντιπάλου του, ο Πανθρακικός επικράτησε χθες της Καλλονής, στην Κομοτηνή, με 3-2, και ανέβηκε στη 12η θέση της βαθμολογίας με 24 βαθμούς.

Στο λασπωμένο γήπεδο, οι γηπεδούχοι προσαρμόστηκαν πιο γρήγορα και έδειξαν ανεπηρέαστοι ακόμη και από τη δεκαπεντάλεπτη καθυστέρηση λόγω προβλήματος στη φωταγώγηση του σταδίου. Το πρώτο λάθος που εκμεταλλεύτηκε ο Πανθρακικός προήλθε από τον τερματοφύλακα Χογκ που, έπειτα από άστοχη έξοδο, έδωσε το δικαίωμα στον Εμπόου να σκοράρει στο 15΄. Η Καλλονή «πήρε πίσω» το γκολ στο 20΄ με δυνατό σουτ του Μανούσου. Ωστόσο, στο 44΄ ο Πιπίνης τιμωρήθηκε για ένα μαρκάρισμα στο ύψος της περιοχής στον Ιγκορ, ο οποίος ευστόχησε στο πέναλτι που κέρδισε. Στο 50΄ ο Τσαμπούρης υπέπεσε σε ένα ακόμη πιο παιδαριώδες λάθος και σκόραρε εις βάρος της ομάδας του με κεφαλιά. Το τελικό 3-2 διαμόρφωσε ο Μανούσος με πέναλτι (74΄) στο οποίο αποβλήθηκε ο Ηλιάδης.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Αθανασιάδης, Ηλιάδης, Μελίσσης, Ρομέου (64΄ Σέτι), Μπαϊκαρά, Εμπόου, Ιγκορ (70΄ Βιγιαφάνε), Ντιγκινί, Τσουμάνης, Χασομέρης (89΄ Μπάλδα), Ποτουρίδης.

ΚΑΛΛΟΝΗ: Χογκ, Αναστασιάδης, Αντέγιο, Τσαμπούρης, Γιορέντε, Κεϊτά, Καλτσάς (61΄ Ναβάρο), Λεοζίνιο (69΄ Μαρσέλο), Μανούσος, Μίνγκας, Πιπίνης (55΄ Πετρόπουλος).

• Πειθαρχική δίωξη στον Πανθρακικό για προκαθορισμό αποτελέσματος στον αγώνα με τον Ολυμπιακό για τη 10η αγωνιστική άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ, έπειτα από αναφορά της UEFA. Από το κατηγορητήριο προκύπτει ότι η ευθύνη βαραίνει μόνο την ομάδα της Κομοτηνής, η οποία ηττήθηκε με 5-1. Η υπόθεση θα εκδικαστεί την ερχόμενη Πέμπτη. Χθες συζητήθηκαν στην πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκας ανάλογες υποθέσεις με κατηγορούμενους τη Βέροια για τους εκτός έδρας αγώνες με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ και τον Εργοτέλη για το ματς με τον Ολυμπιακό. Οι εκπρόσωποι των ΠΑΕ αρνήθηκαν τις κατηγορίες και χαρακτήρισαν φυσιολογικά τα αποτελέσματα.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT