Τσάμπιονς Λιγκ: Προβάδισμα Τσέλσι στο Παρίσι

Τσάμπιονς Λιγκ: Προβάδισμα Τσέλσι στο Παρίσι

1' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ανοικτούς λογαριασμούς κι ένα μικρό προβάδισμα στους φιλοξενούμενους άφησαν οι χθεσινοί πρώτοι αγώνες για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, σε Παρίσι και Λβιβ. Η Τσέλσι απέσπασε 1-1 από την Παρί Σεν Ζερμέν και η Μπάγερν έφυγε με το 0-0 κόντρα στη Σαχτάρ.

Στη Γαλλία, οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα με κεφαλιά του Ιβάνοβιτς (36΄), αλλά η ομάδα του Μουρίνιο δεν άντεξε στην πίεση των γηπεδούχων και ισοφαρίστηκε από τον Καβάνι στο 54΄.

ΠΑΡΙ: Σιρίγκου, Τιάγκο Σίλβα, Μαρκίνιος, Μάξουελ, Φαν ντερ Βιλ, Νταβίντ Λουίζ, Ματουιντί, Βεράτι, Λαβέτσι (81΄ Παστόρε), Ιμπραΐμοβιτς, Καβάνι.

ΤΣΕΛΣΙ: Κουρτουά, Τέρι, Κέιχιλ, Αθπιλικουέτα, Ιβάνοβιτς, Μάτιτς, Φάμπρεγας (84΄ Οσκαρ), Ραμίρες, Γουίλιαν (79΄ Κουαδράδο), Αζάρ, Κόστα (82΄ Ρεμί).

Στην Ουκρανία, το παιχνίδι είχε λιγοστές ευκαιρίες, με τη Σαχτάρ να μην μπορεί να εκμεταλλευτεί το γεγονός πως η Μπάγερν από το 65΄ αγωνίστηκε με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Αλόνσο με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

ΣΑΧΤΑΡ: Πιατόφ, Κίχερ, Σεβτσούκ, Σρνα, Ρακίτσκι, Φρεντ, Φερνάντο, Ντάγκλας Κόστα (78΄ Μάρλος), Αλεξ Τεξέιρα, Λουίζ Αντριάνο (89΄ Γκλαντκί), Τάισον (84΄ Γουέλινγκτον).

ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Ραφίνια, Μπόατενγκ, Μπερνάτ, Αλάμπα, Τσάμπι Αλόνσο, Ριμπερί, Γκέτσε (75΄ Λεβαντόφσκι), Σβαϊνστάιγκερ, Ρόμπεν, Τ. Μίλερ (70΄ Μπατστούμπερ).

Στη δράση μπαίνει και η Ρεάλ Μαδρίτης απόψε (21.45, ΝΕΡΙΤ) αντιμετωπίζοντας στο Γκελζενκίρχεν της Γερμανίας τη Σάλκε, ενώ νοτιότερα, στην Ελβετία, η Βασιλεία υποδέχεται την Πόρτο (21.45, novasports 2, HD2). Με νωπές ακόμη τις μνήμες από το περυσινό 6-1 στη Φέλτινς Αρένα, η πρωταθλήτρια Ευρώπης επιστρέφει ελπίζοντας να ανακτήσει κάτι από την περυσινή της αποτελεσματικότητα που έχει αλλοιωθεί τις τελευταίες ημέρες, μαζί με την πτωτική απόδοση του Κριστιάνο Ρονάλντο. Με τον αμυντικό της Ρεάλ, Σέρχιο Ράμος, τραυματία και τον Κλας Γιαν Χούντελαρ ετοιμοπόλεμο για την επίθεση της Σάλκε, οι Γερμανοί ελπίζουν σε καλύτερο αποτέλεσμα από το περυσινό.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT