Ουκρανική αποστολή για Ολυμπιακό

1' 53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε χθες στις εγκαταστάσεις του Ρέντη την προετοιμασία του και σήμερα αναχωρεί για το Κίεβο, όπου αύριο στις 8 το βράδυ θα αντιμετωπίσει την Ντνίπρο για τη φάση των «32» του Γιουρόπα Λίγκα. Από τη λίστα των παικτών που έχει δηλωθεί στην UEFA για τα νοκ άουτ παιχνίδια της διοργάνωσης, «κόπηκαν» από το ταξίδι στην Ουκρανία ο τραυματίας Φουστέρ, ο ανέτοιμος Μποτία που μόλις για δεύτερη ημέρα προπονήθηκε χθες κανονικά, ενώ για αγωνιστικούς λόγους θα μείνουν στον Πειραιά οι Διαμαντάκος και Γιαννούλης. Οι 19 ποδοσφαιριστές που θα «πετάξουν» στις 10 το πρωί με πτήση τσάρτερ από την Αθήνα για το Κίεβο είναι οι Μέγιερι, Ρομπέρτο, Χουτεσιώτης, Αυλωνίτης, Μπενίτες, Φορτούνης, Ντομίνγκεζ, Ελαμπντελαουί, Ντουρμάζ, Εντινγκά, Μανιάτης, Μαζουακού, Μήτρογλου, Ντοσεβί, Κασάμι, Σαντάνα, Σιόβας, Αφελάι και Μιλιβόγεβιτς.

Το ευτύχημα για την αποστολή των «ερυθρολεύκων» είναι το γεγονός πως οι καιρικές συνθήκες θα βελτιωθούν το τριήμερο παραμονής της στην Ουκρανία. Εως και χθες ο υδράργυρος έπεφτε στους -13 βαθμούς. Αλλά σήμερα η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από -6 έως -9, ενώ την Πέμπτη θα ανέβει και άλλο, από 1 έως -4 βαθμούς. Την Παρασκευή, οπότε και θα επιστρέψει η αποστολή του Ολυμπιακού στην Ελλάδα η θερμοκρασία θα είναι από 3 έως -3 βαθμούς.

Η άφιξη των «Πειραιωτών» στο Κίεβο είναι προγραμματισμένη για τις 12.30 το μεσημέρι. Μάλιστα, την ίδια ώρα αναμένεται να φθάσει και η Ντνίπρο, που έκανε το τελευταίο μέρος της προετοιμασίας της επί τουρκικού εδάφους. Στις 5 μ.μ. θα αρχίσει η συνέντευξη Τύπου των Ουκρανών στο υπερσύγχρονο «Ολιμπίνσκι», όπου θα διεξαχθεί αύριο ο αγώνας. Μισή ώρα μετά θα ακολουθήσει η προπόνηση της Ντνίπρο. Η συνέντευξη Τύπου και η προπόνηση του Ολυμπιακού έχουν προγραμματιστεί για τις 6.15 μ.μ. και 7 μ.μ. αντίστοιχα. Ο 42χρονος Αυστριακός Ρόμπερτ Σεργκενχόφερ ορίστηκε να διευθύνει την αυριανή αναμέτρηση. Χθες, έφθασαν στο Κίεβο οι πρώτοι 30 φίλοι των «ερυθρόλευκων» για να ενισχύσουν την προσπάθεια των παικτών του Περέιρα.

Ο Ερίκ Αμπιντάλ αποδέχθηκε την πρόταση του Ολυμπιακού και θα αναλάβει ενεργό ρόλο στο τμήμα εκπροσώπησης των «ερυθρολεύκων» στο εξωτερικό. Μάλιστα, με δηλώσεις του στο France Football αποκάλυψε πως αρνήθηκε πρόταση της Μπαρτσελόνα επειδή δεν τον ικανοποιούσε: «Μου πρότειναν να είμαι ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα στους παίκτες και στη διοίκηση. Αλλά δεν καταλαβαίνω το νόημα. Ο Μέσι γνωρίζει τον πρόεδρο. Δεν χρειάζεται να έρθει σε εμένα για να τον δει».

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT