Ο Ηρακλής στους «4» του Κυπέλλου Ελλάδας

Ο Ηρακλής στους «4» του Κυπέλλου Ελλάδας

1' 25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ηρακλής είναι η πρώτη ομάδα που προκρίθηκε στον ημιτελικό γύρο του Κυπέλλου Ελλάδας. Η χθεσινή ρεβάνς της Νέας Σμύρνης είχε δραματικό χαρακτήρα, καθώς ο γηπεδούχος Πανιώνιος προηγήθηκε με 2-0, με πέναλτι του Κολοβού στο 19΄ και εντυπωσιακό μακρινό σουτ του Μπουμάλ στο 45΄, ισοφαρίζοντας έτσι το σκορ του πρώτου αγώνα στο Καυταντζόγλειο.

Οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην παράταση όπου αγωνίστηκαν με δέκα παίκτες. Στο 66΄ ο Πανιώνιος έχασε τον Μητρόπουλο με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ενώ στο 74΄ αποβλήθηκε ο Περόνε για να συνεχίσει και ο Ηρακλής με παίκτη λιγότερο.

Οι φιλοξενούμενοι που αγωνίζονται στη Φούτμπολ Λιγκ ήταν αποτελεσματικότεροι στη διαδικασία των πέναλτι, όπου επικράτησαν με 4-3. Οι Οικονόμου και Κολοβός σημάδεψαν το δοκάρι, με αποτέλεσμα να μείνει ανεκμετάλλευτη η απόκρουση του Γιαννακόπουλου στο πρώτο πέναλτι του Ηρακλή με τον Ρομάνο. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε πρωταγωνιστή τον τερματοφύλακά της Χουάντερσον, ο οποίος ευστόχησε στο τρίτο πέναλτι και εν συνεχεία είπε «όχι» στον Κόρμπο.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Παπαδόπουλος (83΄ Γιαννακόπουλος), Τασουλής, Οικονόμου, Ρισβάνης, Αργυρόπουλος, Γιάννου, Κόρμπος, Μητρόπουλος, Μπουμάλ (88΄ Φούντας), Ιμπαγάσα (67΄ Γκέζος), Κολοβός.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Στάμου (64΄ Πουρτουλίδης), Ιντζόγλου (80΄ Λουκίνας), Περόνε, Ρομάνο, Κυριακίδης, Μπαρτολίνι, Κάσσος (68΄ Τσιλιανίδης), Ζιάμπαρης.

Σήμερα θα διεξαχθούν άλλοι δύο προημιτελικοί. Αρχικώς, ο Απόλλων Σμύρνης θα υποδεχθεί τα Χανιά στη Ριζούπολη (στις 16.00) και εν συνεχεία η Ξάνθη θα παίξει με τον ΟΦΗ στα «Πηγάδια» (19.30). Τα πρώτα παιχνίδια στην Κρήτη είχαν λήξει ισόπαλα με σκορ 1-1.

Το τελευταίο εισιτήριο που οδηγεί στην τετράδα του Κυπέλλου Ελλάδας θα «σφραγιστεί» την Τετάρτη στο Ολυμπιακό Στάδιο, όπου η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό. Χθες έγινε μέσα σε πολύ καλό κλίμα η καθιερωμένη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας, με τους εκπροσώπους των δύο ομάδων. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν πρόκειται να βρεθεί στο ΟΑΚΑ.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT