Δεν μεταφέρεται η ποινή «κεκλεισμένων» για τον ΠΑΟ

Δεν μεταφέρεται η ποινή «κεκλεισμένων» για τον ΠΑΟ

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η πρωτοφανής σύμπτωση να γίνουν όλα τα παιχνίδια μιας αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας χωρίς την παρουσία θεατών, ενώ μία ομάδα ήταν προγραμματισμένο να εκτίσει σ’ αυτή την αγωνιστική ποινή κεκλεισμένων των θυρών, δημιούργησε αρχικά σύγχυση για το αν ο Παναθηναϊκός ξεχρεώνει την ερχόμενη Κυριακή το πρώτο από τα δύο εντός έδρας ματς που οφείλει να παίξει χωρίς την παρουσία οπαδών του ή θα μεταφερθεί η ποινή του στον αγώνα με τη Σκόντα Ξάνθη. Είναι κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί στα χρονικά και χρειάστηκε γνωμοδότηση από το νομικό τμήμα της Σούπερ Λίγκας για να διευκρινιστεί ότι η ποινή εκτίεται κανονικά και δεν μεταφέρεται.

Ο Παναθηναϊκός έχει τιμωρηθεί πρωτόδικα με δύο αγωνιστικές για τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Εάν δεν προκύψει κάτι διαφορετικό μετά την εκδίκαση της έφεσης που έχει καταθέσει, θα εκτίσει την ποινή του στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ την ερχόμενη Κυριακή και στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης στην 30ή αγωνιστική. Είναι θεωρητικά τα δύο πιο δύσκολα εντός έδρας παιχνίδια που έχει στο πρόγραμμά του μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, με αντιπάλους ομάδες που βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε τροχιά πλέι οφ. Η απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού για ματς χωρίς θεατές την ερχόμενη αγωνιστική δεν επηρεάζει αρνητικά τους «πράσινους». Θα παίξουν χωρίς θεατές δύο και όχι τρεις εντός έδρας αγώνες.

• Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Ζέκα και στις δύο χθεσινές προπονήσεις, χωρίς να πιέζεται περισσότερο μιας και ούτως ή άλλως δεν θα παίξει το άλλο Σάββατο εναντίον του Εργοτέλη στο Ηράκλειο. Και να ξεπεράσει τον τραυματισμό του, έχει δηλωθεί να εκτίσει εκεί τη μία από τις δύο αγωνιστικές (επτά κίτρινες) της ποινής του. Ο Κοτσόλης ξεπέρασε την ίωση.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT