Εντονη αντίδραση ΠΑΟ για διαιτησία και Ολυμπιακό

Εντονη αντίδραση ΠΑΟ για διαιτησία και Ολυμπιακό

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με την ειρωνική τοποθέτηση «ορίστηκε η dream team» υποδέχθηκαν στον Παναθηναϊκό τον ορισμό της διαιτητικής τετράδας για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Ευελπιστούσαν ότι όλα όσα έχουν γίνει τις τελευταίες ημέρες για την εκτόνωση της έντασης θα είχαν αντανάκλαση και σε αγωνιστικό επίπεδο, αλλά δεν αιφνιδιάστηκαν όταν έγινε γνωστό ότι ορίστηκε ο Μάνταλος, με βοηθούς τους Καρατζίκα, Καραβασίλη, αναπληρωματικό τον Γιάχο και παρατηρητή διαιτησίας τον Γιανναδάκη.

Ο Παναθηναϊκός θεωρεί ότι έχουν προκαλέσει πολλές φορές με τις αποφάσεις τους και πάντα τους αντιμετωπίζει προκαταβολικά με δυσπιστία. Οι «πράσινοι» αντέδρασαν και για τη μετάθεση του αγώνα Πανθρακικός – Ολυμπιακός, αμφισβητώντας μαζί με τον ΠΑΟΚ το «ομόφωνο» της απόφασης: «Εξυπακούεται ότι ουδέποτε ψηφίσαμε για να πάει το παιχνίδι μια μέρα νωρίτερα. Δεν ξέρουμε πώς το εννοεί το “ομόφωνα” η Λίγκα, αλλά εμείς ΔΕΝ ήμασταν καν παρόντες στην ψηφοφορία. Είχαμε αποχωρήσει».

Ο Ολυμπιακός απάντησε το βράδυ με ανεπίσημη τοποθέτηση τονίζοντας ότι οι δύο ΠΑΕ ψήφισαν.

• Μέρος του προγράμματος έβγαλε ο Ζέκα, χωρίς όμως να υπολογίζεται για το επερχόμενο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT