Εκδικάστηκε η έφεση του ΠΑΟ, την άλλη εβδομάδα η απόφαση

Εκδικάστηκε η έφεση του ΠΑΟ, την άλλη εβδομάδα η απόφαση

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το τρίτο ντέρμπι στη σειρά, αυτή τη φορά στα δικαστήρια κι όχι στη Λεωφόρο, έδωσε ο Παναθηναϊκός: η έφεση για την ποινή που του επιβλήθηκε για τα γεγονότα στον αγώνα με τον Ολυμπιακό εκδικάστηκε χθες, με την υπερασπιστική γραμμή του να στοχεύει κυρίως στην επιστροφή των τριών βαθμών παρά στη μείωση των δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών και του τσουχτερού (100 χιλ. ευρώ) προστίμου. Οι «πράσινοι» αποδέχθηκαν το μέρος των ευθυνών που τους αναλογούν, αλλά το μεγαλύτερο μέρος το έριξαν στους Βαγγέλη Μαρινάκη και Βίτορ Περέιρα, όπως και στην αστυνομία. Το δικαστήριο τους έδωσε προθεσμία μέχρι την Τρίτη για να καταθέσουν υπόμνημα.

Ο Παναθηναϊκός στάθηκε ιδιαίτερα σε όλα όσα έκανε πριν από τον αγώνα για να υποδηλώσει το πόσο επικίνδυνη θα ήταν η παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη στον πάγκο του Ολυμπιακού, αντί για το θεωρείο των φιλοξενούμενων όπως είχε συμφωνηθεί. Παρουσίασε τις επιστολές που έστειλε στους αρμόδιους φορείς ανήμερα του αγώνα, ζητώντας να γίνει το ματς χωρίς φιλάθλους εάν επέμενε ο κ. Μαρινάκης να εμφανιστεί εντός αγωνιστικού χώρου, ενώ χαρακτήρισε προκλητική τη στάση τόσο του πρόεδρου όσο και του προπονητή του Ολυμπιακού. Μεγάλο μέρος της ευθύνης έριξε και στην αστυνομία, ενώ τόνισε ότι η ένταση εκτονώθηκε πριν από την έναρξη του αγώνα.

• Χουχούμης (στρατεύθηκε) και Μπερίσα (ίωση) απουσίασαν χθες, με τους Στάικο και Αγγελόπουλο από την Κ-20 να γυμνάζονται ξανά με την πρώτη ομάδα.

• Στις 15.00 αντί για τις 19.30 θα αρχίσει το Σάββατο ο αγώνας με τον Εργοτέλη.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT