Σε απόγνωση ο ΟΦΗ, τέσσερα μικρά ντέρμπι

Σε απόγνωση ο ΟΦΗ, τέσσερα μικρά ντέρμπι

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε Ηράκλειο, Γιάννενα, Λιβαδειά και Νέα Σμύρνη, τα αποτελέσματα τεσσάρων μικρών ντέρμπι, αναμένεται σήμερα, να ξεκαθαρίσουν σε μεγάλο βαθμό την κατάσταση στην ουρά της βαθμολογίας.

Στην Κρήτη, στις 15.00, ο ΟΦΗ δείχνει πως θα αγωνιστεί κόντρα στον Πανθρακικό για την τιμή των όπλων. Είναι σε δυσχερέστατη βαθμολογική θέση και για ακόμη μία φορά θα παραταχθεί χωρίς να συμπληρώνει 18άδα. Ο Νίκος Αναστόπουλος ανακοίνωσε αποστολή 14 παικτών, εκ των οποίων οι δύο (Φαζός, Δαμιανάκης) είναι ελαφρά τραυματίες και δύσκολα θα αγωνιστούν. Αρα, οι ετοιμοπόλεμοι που απομένουν είναι οι ένδεκα βασικοί και ο ένας αναπληρωματικός τερματοφύλακας. Για την ομάδα της Θράκης είναι παιχνίδι που δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη, αφού σε διαφορετική περίπτωση βάζει γερή υποψηφιότητα να παρασυρθεί πιθανότατα μαζί με τους Κρητικούς στη Φούτμπολ Λιγκ.

Την ίδια ώρα, άλλη μία κρητική ομάδα, ο Πλατανιάς θέλει να πραγματοποιήσει μία νέα αρχή στα Γιάννινα, έχοντας για πρώτη φορά στον πάγκο του τον Γιώργο Παράσχο. Ο ΠΑΣ έχει ακόμα βλέψεις για να βρεθεί στα πλέι οφ και μόνο αδιάφορος δεν θα παρουσιαστεί.

Αγώνας ιδιαίτερης σημασίας είναι και αυτός στη Λιβαδειά (17.15) ανάμεσα στον Λεβαδειακό και την Καλλονή. Η ομάδα της Μυτιλήνης έκανε γερό άλμα παραμονής με τη νίκη της επί της Βέροιας, ενώ η ομάδα της Βοιωτίας έχει μείνει αρκετά πίσω και τις τελευταίες αγωνιστικές καλείται να καλύψει το χαμένο έδαφος, έχοντας κάνει καλή αρχή από τη νίκη της επί του Πλατανιά.

Επίσης, στις 17.15, ο Πανιώνιος έχει ακόμα μία ευκαιρία να εκμεταλλευτεί την έδρα του, αντιμετωπίζοντας τη Βέροια που τις τελευταίες αγωνιστικές βρίσκεται σε αγωνιστική κάμψη.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT