«Μάχη» δύο κατηγοριών στο Κύπελλο Ελλάδος

«Μάχη» δύο κατηγοριών στο Κύπελλο Ελλάδος

1' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ζευγάρια μεταξύ ομάδων της Σούπερ Λίγκας και της Φούτμπολ Λιγκ έβγαλε η χθεσινή κλήρωση της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου Ελλάδας. Πρώτα βγήκε η αναμέτρηση, Απόλλων – Ολυμπιακός και εν συνεχεία το ζευγάρι, Ξάνθη – Ηρακλής. Κάτι που πρακτικά σημαίνει ότι ενδέχεται να μην είναι παρούσα ομάδα από τη Φούτμπολ Λιγκ στον τελικό της 16ης Μαΐου. Ισως, πάντως, να μεταφερθεί η διεξαγωγή του κατά μία εβδομάδα, καθώς η διοίκηση του ΟΑΚΑ έχει υποβάλει σχετικό αίτημα στην ΕΠΟ. Οι πρώτοι ημιτελικοί θα διεξαχθούν στις 8 και 9 Απριλίου και οι ρεβάνς στις 29 και 30 του ίδιου μήνα.

Ο Ολυμπιακός ψάχνει το 27ο κύπελλο της ιστορίας, ενώ ο Απόλλων έχει μία παρουσία σε τελικό το 1996. Στην παρούσα φάση, ο Βίτορ Περέιρα ασχολείται με τον αυριανό εντός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολη (ώρα έναρξης, 16.45). «Δεν μπορούμε να παίξουμε όλα τα παιχνίδια μαζί. Αυτή τη στιγμή θα συγκεντρωθούμε στο πρώτο παιχνίδι που έχουμε να δώσουμε απέναντι στον Αστέρα. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και θα ήθελα να το ξεχωρίσω από τα παιχνίδια του κυπέλλου που ακολουθούν» είπε χαρακτηριστικά χθες ο Βίτορ Περέιρα, ο οποίος για τον αυριανό αγώνα πρωταθλήματος με τον Αστέρα υπολογίζει τον Ελαμπντελαουί, όχι όμως και τον ανέτοιμο Μήτρογλου.

Η Ξάνθη είναι παρούσα για δεύτερη φορά στον ημιτελικό γύρο του κυπέλλου και θα επιχειρήσει να προκριθεί στον πρώτο τελικό της ιστορίας της. Σήμερα, πάντως, δίνει ένα πολύ σημαντικό αγώνα με τον Παναιτωλικό στα «Πηγάδια» (ώρα έναρξης, 17.15), στην προσπάθεια που κάνει για είσοδο στα πλέι οφ του πρωταθλήματος. Ο Ηρακλής έχει κατακτήσει μία φορά το κύπελλο το 1976 και ελπίζει στην έκτη παρουσία του στον τελικό.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT