To Γιουρόπα Λιγκ καλεί τους «8»

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

O δρόμος για τους προημιτελικούς του Γιουρόπα Λιγκ χωρά μόνο οκτώ εκ των 16 ομάδων που συμμετέχουν αυτή τη στιγμή στη διοργάνωση. Στα περισσότερα αποψινά ζευγάρια, τα σκορ των πρώτων αγώνων υπόσχονται εξαιρετικά ενδιαφέροντες επαναληπτικούς αγώνες.

Στον ιταλικό «εμφύλιο» μεταξύ της Ρόμα και της Φιορεντίνα (20.00, novasports 2, HD2), η Ρόμα των συνεχόμενων αρνητικών αποτελεσμάτων στην Ιταλία, φιλοδοξεί με προίκα το 1-1 του Αρτέμιο Φράνκι να περάσει στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, σώζοντας μια αποτυχημένη χρονιά. Το κλίμα στη Ρόμα είναι τεταμένο, με τους ποδοσφαιριστές να δέχονται σκληρή κριτική για την κακή εικόνα των τελευταίων μηνών.

Η έκπληξη της διοργάνωσης Ντνίπρο που συμμετέχει για πρώτη φορά στους «16» μιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης, φιλοδοξεί να καταρρίψει εκ νέου το προσωπικό της ρεκόρ περνώντας στους «8». Ο Αγιαξ θα έχει τον κόσμο, την εμπειρία και το όνομα, στοχεύοντας να ανατρέψει (22.05, novasports 2, HD2) το εις βάρος του 1-0 του πρώτου αγώνα.

Το ερώτημα της σημερινής ημέρας; Μπορεί η Ιντερ να επιστρέψει από το 3-1 του πρώτου αγώνα εναντίον της εξαιρετικής φέτος Βόλφσμπουργκ;

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT