Δεν πρόλαβε να πανηγυρίσει τη νίκη της η Μπαρτσελόνα

Δεν πρόλαβε να πανηγυρίσει τη νίκη της η Μπαρτσελόνα

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κάθειρξη άνω των επτά ετών στον πρώην πρόεδρο της Μπαρτσελόνα, Σάντρο Ροσέλ και άνω των δύο ετών για τον σημερινό διοικητικό ηγέτη των «μπλαουγκράνα», Γιόζεπ Μπαρτομέου πρότεινε εισαγγελέας στην Ισπανία αναφορικά με τη μεταγραφή του Νεϊμάρ στην καταλανική ομάδα πριν από σχεδόν δύο χρόνια.

Η υπόθεση φοροδιαφυγής θα εκδικαστεί στο Εθνικό Δικαστήριο της Ισπανίας, με τον εισαγγελέα να ζητεί ακόμη επιβολή προστίμου 22,2 εκατ. ευρώ στην Μπαρτσελόνα. Ετσι σκοτείνιασε ξανά ο ουρανός πάνω από το Καμπ Νου, μία ημέρα μετά τη νίκη στο μεγάλο ντέρμπι με τη Ρεάλ Μαδρίτης με σκορ 2-1.

Η κατηγορία σε βάρος της Μπαρτσελόνα έγκειται στη δημιουργία «ενός λαβυρίνθου συμβολαίων ώστε να αποκρυβεί το πραγματικό κόστος της μεταγραφής» του Βραζιλιάνου διεθνούς από τη Σάντος.

Επικριτικός για τη σημερινή κατάσταση στον σύλλογο εμφανίστηκε χθες ο Γιόχαν Κρόιφ, λέγοντας ότι οι κατηγορίες αυτές κάνουν μεγάλο κακό στην εικόνα της Μπαρτσελόνα διεθνώς, ότι ευτυχώς νίκησε στο «κλάσικο» παρά το ότι «έπαιξε άσχημα», και ότι είναι θλιβερό που πάει να υποβιβαστεί η Μπαρτσελόνα Β΄ από τη δεύτερη κατηγορία.

Και στο στρατόπεδο της Ρεάλ οι εντυπώσεις από το «κλάσικο» ήταν από πολλές απόψεις αρνητικές. Δεν ήταν μόνο η ήττα, και το συνεπαγόμενο -4 στη βαθμολογία. Ηταν η μεγάλη κατάπτωση της ομάδας στο τελευταίο ημίωρο του αγώνα, τα άσεμνα λόγια του Κριστιάνο Ρονάλντο στον διαιτητή δείχνοντάς του το… σορτσάκι του, και οι αποδοκιμασίες της αποστολής της Ρεάλ από οπαδούς της όταν επέστρεψε στη Μαδρίτη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT