Καταστρώνει τον μεταγραφικό σχεδιασμό ο Ολυμπιακός

Καταστρώνει τον μεταγραφικό σχεδιασμό ο Ολυμπιακός

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την ώρα που ο Ολυμπιακός έχει αυξήσει στο μέγιστο τις πιθανότητες κατάκτησης του 42ου πρωταθλήματος της ιστορίας του, οι ιθύνοντές του έχουν ήδη ξεκινήσει τον σχεδιασμό του δυναμικού της επόμενης περιόδου. Οπως ξεκαθάρισε χθες ο αθλητικός διευθυντής της ΠΑΕ, Πιερ Ισά, στη διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου θα αποκτηθούν τρεις έως τέσσερις παίκτες υψηλού επιπέδου, τους οποίους θα επιλέξει ο Βίτορ Περέιρα, καθώς ο Πορτογάλος θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία. «Οι ποδοσφαιριστές που θα αποκτηθούν θα αναδείξουν τον νεανικό και ταλαντούχο κορμό της ομάδας», είπε χαρακτηριστικά ο Πιερ Ισά.

Ωστόσο, δεν θέλησε ν’ ανοίξει τα χαρτιά του αναφορικά με τους στόχους του Ολυμπιακού. «Η σεζόν σε γενικές γραμμές προχωρά καλά, αλλά θέλουμε να διορθώσουμε κάποια πράγματα. Θέλουμε 3-4 παίκτες υψηλού επιπέδου για να ανέβουμε επίπεδο. Θέλουμε με τη βοήθεια αυτών των ποδοσφαιριστών να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο ο σκελετός της ομάδας. Είμαστε σε καλό οικονομικό επίπεδο. Οι μεταγραφικές εισηγήσεις γίνονται από μένα και τον Λορένθο. Με αυτό το θέμα δεν έχει σχέση ο Κριστιάν Καρεμπέ. Εμείς παραδίδουμε λίστα με ποδοσφαιριστές για κάθε θέση, αλλά ο προπονητής υπογράφει. Στη λίστα του καλοκαιριού υπήρχε και ο Ρομπίνιο και ο Ετό» τόνισε ο Ισά, ενώ παραδέχθηκε εμμέσως πλην σαφώς ότι υπήρχε και ο Ροναλντίνιο στη μεταγραφική λίστα του περυσινού καλοκαιριού.

Από τους παίκτες που αγωνίζονται με τη μορφή δανεισμού (Μιλιβόγεβιτς, Μήτρογλου, Αφελάι, Εντνινγκά και Σαντάνα), στην παρούσα φάση πιο ξεκάθαρο είναι το τοπίο στην υπόθεση του Μιλιβόγεβιτς, τα δικαιώματα του οποίου αναμένεται να αποκτήσουν οι «ερυθρόλευκοι».

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT