Ενίσχυση για ΠΑΟΚ με σφραγίδα Αρνεσεν

Ενίσχυση για ΠΑΟΚ με σφραγίδα Αρνεσεν

1' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ντεμαράζ μεταγραφικών κινήσεων ετοιμάζει ο ΠΑΟΚ. Χθες ανακοινώθηκε επίσημα η απόκτηση του ακραίου μεσοεπιθετικού από το Πράσινο Ακρωτήρι, Γκάρι Ροντρίγκες, ο οποίος αγωνιζόταν στην Ελτσε. Ο Ροντρίγκες υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τον «Δικέφαλο» και τόνισε: «Νιώθω υπέροχα που βρίσκομαι εδώ, σε αυτόν τον μεγάλο ελληνικό σύλλογο. Θέλω να ευχαριστήσω όσους μού έδωσαν την ευκαιρία να παίξω εδώ. Ανυπομονώ να παίξω για τον ΠΑΟΚ. Είδα ότι ο νέος αθλητικός διευθυντής είναι ο Αρνεσεν και προπονητής ο Ιγκόρ Τούντορ, γνώριζα ότι η ομάδα παίζει στο Γιουρόπα Λιγκ και είναι μία από τις καλύτερες στην Ελλάδα, παρακολούθησα στο διαδίκτυο ρεπορτάζ και για τους φιλάθλους. Για μένα είναι ένας σύλλογος που θα παλέψει για το πρωτάθλημα και είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ».

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται και ο 27χρονος Λετονός επιθετικός Αρτιόμς Ρούντνεβς, ο οποίος αγωνιζόταν στο Αμβούργο και είχε πάει στη γερμανική ομάδα όταν τεχνικός διευθυντής ήταν ο Φρανκ Αρνεσεν. Λογικά οι δύο πλευρές μέσα στα επόμενα 24ωρα θα ολοκληρώσουν τη συμφωνία τους. Ο Ρούντνεβς είχε αποκτηθεί από το Αμβούργο με 3,5 εκατομμύρια ευρώ από τη Λεχ Πόζναν. Ο Αρνεσεν είχε εισπράξει νωρίτερα το καλοκαίρι αρνητική απάντηση από τον Λετονό, ο οποίος ήθελε να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα να παραμείνει στο Αμβούργο, όμως τελικά δεν υπολογίζεται, και έτσι άρχισαν ξανά οι διαπραγματεύσεις με τους Θεσσαλονικείς.

Ο ΠΑΟΚ κινείται επίσης για την απόκτηση του Στέλιου Μαλεζά ο οποίος έχει συμβόλαιο με τον Παναιτωλικό, αλλά και ρήτρα αγοράς 100.000 ευρώ. Στόχος του «Δικέφαλου» είναι και ο 22χρονος Βόσνιος μέσος, Γκόικο Τσιμιρότ, ο οποίος αγωνίζεται στη Σαράγεβο. Τον παίκτη διεκδικούν και άλλες ευρωπαϊκές ομάδες, όπως η Λιλ και το Αμβούργο. Παρελθόν αποτελεί ο Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος.

Οσον αφορά τον αυριανό αγώνα με την Σπάρτακ Τρνάβα στη Σλοβακία, ο Στέλιος Κίτσιου δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του και έμεινε εκτός αποστολής. Ο Ιγκορ Τούντορ θα έχει στη διάθεσή του, τους Ολσεν, Μελίσσα, Σιαμπάνη, Κόστα, Τζαβέλλα, Πούγγουρα, Σκόνδρα, Κωνσταντινίδη, Τζιόλη, Κάτσε, Μαντούρο, Σαββίδη, Μακ, Κοροβέση, Μυστακίδη, Δεληγιαννίδη, Πέλκα, Σαλπιγγίδη και Κουλούρη.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT