Στα «ερυθρόλευκα» ο Καμπιάσο, φεύγει ο Κασάμι

Στα «ερυθρόλευκα» ο Καμπιάσο, φεύγει ο Κασάμι

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι υποθέσεις που αφορούν τη μεταγραφική ενίσχυση από την αγορά του εξωτερικού απασχολούν έντονα τα τελευταία 24ωρα τους ιθύνοντες του Ολυμπιακού. Ο έμπειρος Αργεντινός χαφ Εστέμπαν Καμπιάσο, που αγωνίστηκε πέρυσι στο αγγλικό πρωτάθλημα με τη Λέστερ (31 συμμετοχές με 5 γκολ), έρχεται σήμερα το μεσημέρι στην Ελλάδα για να υπογράψει το συμβόλαιό του με τους «ερυθρόλευκους». Για μία δεκαετία (2004-2014) αποτελούσε βασικό στέλεχος της Ιντερ, με την οποία είχε 315 συμμετοχές και 4 γκολ, ενώ τη διετία 2002-2004 αγωνίστηκε στη Ρεάλ Μαδρίτης (41 συμμετοχές). Με την Εθνική Αργεντινής έχει παίξει 52 φορές, σημειώνοντας 5 γκολ. Στις 18 Αυγούστου ο Καμπιάσο θα κλείσει τα 35 του χρόνια και στον Ολυμπιακό θα εισπράττει 2 εκατομμύρια ευρώ. Το συμβόλαιό του θα έχει διάρκεια 1+1 χρόνια. Θα πρέπει να σημειωθεί πως ο διευθύνων σύμβουλος της πειραϊκής εταιρείας, Γιάννης Βρέντζος, μετέβη χθες στην Ιταλία προκειμένου να ρυθμίσει τις τελευταίες λεπτομέρειες της μεταγραφής. Αντιθέτως, ο Παϊτίμ Κασάμι πρέπει να θεωρείται παρελθόν.

Την ίδια ώρα, από πλευράς Πειραιωτών ξεκαθαρίζεται πως δεν υφίσταται θέμα επιστροφής του Κέβιν Μιραλάς στο λιμάνι. Παράλληλα, είναι δεδομένο ότι θα αποκτηθούν δύο κεντρικοί αμυντικοί αμυντικοί. Δίχως να επιβεβαιώνεται από την πειραϊκή εταιρεία, τα ονόματα των Μπαλάντα (Ρίβερ Πλέιτ), Αντρεόλι (Ιντερ), Χούμποτσαν (Ντιναμό Μόσχας) και Σέντερος (Αστον Βίλα) βρίσκονται στη μεταγραφική λίστα. Επίσης, ο Βραζιλιάνος αριστερός εξτρέμ της Πόρτο, Ερνάνι, είναι πολύ κοντά στην ομάδα του Πειραιά.

Το μοναδικό φιλικό στο «Καραϊσκάκη» δίνει την Κυριακή ο Ολυμπιακός με αντίπαλο την Μπεσίκτας (ώρα έναρξης, 21.00).

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT