Σκυμμένα κεφάλια και ανασύνταξη

1' 28" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μετά τη χαμένη ευκαιρία στην Μπριζ να πλησιάσει σε απόσταση βολής τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, η διαχείριση της «επόμενης μέρας» είναι το στοίχημα που οφείλει να κερδίσει ο Παναθηναϊκός, αν θέλει να πατήσει γρήγορα στα πόδια του και να διεκδικήσει τους επόμενους στόχους του. Η απογοήτευση όλων των παικτών, ακόμα και των πλέον έμπειρων, ήταν φανερή αμέσως μετά το παιχνίδι και στο ταξίδι της επιστροφής, με χαρακτηριστική την εικόνα του Μλάντεν Πέτριτς: καθόταν στα αποδυτήρια για πολλή ώρα σκυφτός και με τα χέρια στο κεφάλι, απαρηγόρητος από το άδοξο φινάλε μιας προσπάθειας που είχε ξεκινήσει με πολλές προσδοκίες.

Η αντίδραση της διοίκησης ήταν ψύχραιμη, και το μήνυμα που πέρασε προς τα έξω ήταν εξαρχής σαφές: ο αποκλεισμός από τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ δεν αλλάζει το πλάνο και τον αρχικό προγραμματισμό. Παρά την οικονομική ζημιά που συνεπάγεται η μετάθεση στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, με κίνδυνο ακόμα και να μην περάσουν οι «πράσινοι» στους ομίλους της διοργάνωσης, η προσπάθεια για την ενίσχυση της ομάδας θα συνεχιστεί. Δεν πρόκειται, μάλιστα, να πωληθούν παίκτες για να καλυφθούν τα διαφυγόντα κέρδη, παρά μόνον εάν και εφόσον έλθει μια πολύ μεγάλη πρόταση που κανείς δεν θα μπορούσε να αρνηθεί, κάτι που θα ίσχυε, άλλωστε, και σε περίπτωση πρόκρισης επί της Μπριζ.

Ηδη, δημοσιεύματα από την Ιταλία αναφέρουν ότι το ενδιαφέρον της Φροζινόνε και για Μπεργκ και για Καρέλη αναπυρώθηκε μετά τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού. Αν υπάρξει νέα προσέγγιση των Ιταλών, αλλαγή στάσης θα υπάρξει μόνο με μια τεράστια πρόταση, που λογικά δεν είναι σε θέση να κάνει η νεοφώτιστη ομάδα του Καμπιονάτο.

• Η αποστολή επέστρεψε από το Βέλγιο χθες το μεσημέρι, με τα βλέμματα όλων να στρέφονται σήμερα (14.00) στην κλήρωση της Νιόν, όπου θα γίνει γνωστός ο αντίπαλος στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT