Περιμένει σήμερα Μπουονανότε η ΑΕΚ

1' 50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πολύ κοντά στην πραγματοποίηση της δέκατης μεταγραφής της βρίσκεται η ΑΕΚ, η οποία σήμερα περιμένει τον Ντιέγκο Μπουονανότε στην Αθήνα, προκειμένου να υπογράψει διετές συμβόλαιο με την Ενωση. Ο 27χρονος Αργεντινός μέσος βρήκε χθες τη χρυσή τομή με τη Γρανάδα και απομένουν οι τελικές υπογραφές για να αποκτήσει και τυπικά την ελευθερία του από την ισπανική ομάδα. Εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά και χωρίς απρόοπτα της τελευταίας στιγμής, ο Μπουονανότε σήμερα θα μπει στο αεροπλάνο με προορισμό την Αθήνα. Η Γρανάδα θα διατηρήσει ποσοστό 30% σε πιθανή μεταπώληση του βραχύσωμου παίκτη.

Η Ενωση με την απόκτηση του Αργεντινού ενισχύει ακόμη περισσότερο τη μεσοεπιθετική της γραμμή, στην οποία επίσης υπάρχουν οι Μάνταλος, Βάργκας, αλλά και οι Αραβίδης, Μπαρμπόσα και Πλατέλλας που προορίζονται για τα άκρα. Ωστόσο, αυτή δεν αναμένεται να είναι και η τελευταία για φέτος μεταγραφή της ΑΕΚ, αφού υπάρχει ακόμα ανοικτό το παράθυρο για την απόκτηση ενός εξτρέμ, με το όνομα του Βραζιλιάνου Λούκα της Κρισιούμα να παραμένει σε πρώτο πλάνο. Τα δικαιώματα του Λούκα ανήκουν στην εταιρεία Elenko Sports η οποία είχε αναλάβει και τη μεταγραφή του Τζιοβάνι στην ΑΕΚ. Η αρνητική έκβαση εκείνης της υπόθεσης (έστω κι αν η ευθύνη δεν βαραίνει μόνο την εταιρεία), αναγκάζουν τη διοίκηση της ομάδας να κρατά μικρό καλάθι για την περίπτωση του 25χρονου Βραζιλιάνου.

Ενδεχόμενο απόκτησης σέντερ φορ ή κεντρικού αμυντικού δεν υπάρχει στον ορίζοντα, εκτός κι αν αποχωρήσει κάποιος παίκτης. Φιλολογικό ενδιαφέρον υπάρχει για τον Μακόλεϊ Κρισάντους, αλλά ακόμη οι άνθρωποι της Ενωσης δεν έχουν στα χέρια τους κάποια πρόταση. Αφού ολοκληρωθούν οι μεταγραφές, η ΑΕΚ αναμένεται να παραχωρήσει κάποιους παίκτες με τη μορφή δανεισμού. Την αρχή έκανε ο Σταύρος Πεταυράκης στον Αρη και στη λίστα υπάρχουν ακόμη οι Αμπλαγιέ Φαγιέ, Ντάρκο Ζόριτς και ενδεχομένως ο Δημήτρης Γροντής, ο οποίος πάντως έχει δείξει ένα αρκετά καλό πρόσωπο στη διάρκεια της προετοιμασίας.

Οι λύσεις στα χέρια του Τραϊανού Δέλλα αυξάνονται και αυτό αφορά και τους παίκτες του υπάρχοντος ρόστερ. Με εξαίρεση τους Μάνταλο και Μπακάκη που ακολουθούν (ιδίως ο δεύτερος) ξεχωριστό πρόγραμμα μετά τους τραυματισμούς τους, μόνο ο Μιγκέλ Κορδέρο χθες προπονήθηκε με ατομικό πρόγραμμα. Ο πιο… πρόσφατος τραυματίας Δημήτρης Ανάκογλου συμμετείχε κανονικά χθες με την υπόλοιπη ομάδα και θα ταξιδέψει στην Ανκόνα για το φιλικό της Κυριακής με την Ιντερ.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT