Τεστ Σίλβα με Κατάρ, σε πρώτο πλάνο ο Σεμπά

Τεστ Σίλβα με Κατάρ, σε πρώτο πλάνο ο Σεμπά

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επί ελβετικού εδάφους κλείνει ο Ολυμπιακός τον κύκλο των φιλικών αγώνων του καλοκαιριού. Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν απόψε την Εθνική ομάδα του Κατάρ στη Ζυρίχη (18.30), με τον Μάρκο Σίλβα να κάνει τις τελευταίες δοκιμές εν όψει της έναρξης του νέου πρωταθλήματος. Στη διάθεσή του δεν βρίσκονται οι Ντομίνγκεζ και Φορτούνης που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, καθώς και ο Μποτία ο οποίος κρίθηκε σκόπιμο να προφυλαχθεί. Στην αποστολή δεν βρίσκονται επίσης οι Γιαννιώτας και Τζανδάρης. Αντιθέτως, συμπεριλήφθηκε ο Εστάμπαν Καμπιάσο, αν και δεν είναι βέβαιο πως θα πάρει απόψε χρόνο συμμετοχής. Στην αποστολή είναι οι Ρομπέρτο, Καπίνο, Βούρος, Ελαμπντελαουί, Μανιάτης, Κολοβός, Σαλίνο, Μιλιβόγεβιτς, Φουστέρ, Αυλωνίτης, Χάρα, Μαζουακού, Καμπιάσο, Ντοσεβί, Κασάμι, Φινμπόγκασον, Σιόβας, Πάρντο, Ντουρμάζ, Μπουχαλάκης, Πουλίδο και Σάλιακας.

Παράλληλα, στελέχη της ΠΑΕ Ολυμπιακός ασχολούνται καθημερινά με τις υποθέσεις απόκτησης κεντρικού αμυντικού, αλλά και αριστερού εξτρέμ, με τον Βραζιλιάνο Σεμπά της Εστορίλ να αποτελεί τον πρώτο στόχο. Αναφορικά με τον στόπερ, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο συνεργασίας με ποδοσφαιριστή, το όνομα του οποίου δεν έχει διαρρεύσει ακόμη. Στην κυπριακή Ανόρθωση θα δοθεί με τη μορφή δανεισμού ο Νίκολας Μαρτίνες.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT