Χρήσιμα συμπεράσματα για ΠΑΟ

1' 51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ψύχραιμος και αισιόδοξος παρά το (δεύτερο στη σειρά) βαρύ 3-0 εμφανίστηκε ο Γιάννης Αναστασίου λίγες ώρες μετά την επιστροφή του Παναθηναϊκού από την Ισπανία.

Μιλώντας στην κάμερα της Nova, ο 43χρονος τεχνικός στάθηκε περισσότερο στην καλή εικόνα της ομάδας του για 80 λεπτά παρά στα τρία γκολ που δέχτηκε στο φινάλε από τη Σοσιεδάδ, κόντρα στη ροή του αγώνα: «Βγήκαν πολλά και αρκετά θετικά συμπεράσματα. Ηταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε όλα τα παιδιά και παράλληλα να δοκιμάσουμε κάποια πράγματα τακτικά. Τα παιδιά ανταποκρίθηκαν πάρα πολύ καλά και στα δύο ημίχρονα. Είχαμε πολύ καλή εικόνα για 80 λεπτά και τη χαλάσαμε στο τέλος, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Πιο σημαντικό από το αποτέλεσμα ήταν να πάρουν αρκετά νέα παιδιά χρόνο συμμετοχής και εμπειρίες. Παράλληλα, ήταν και ένα πολύ καλό μάθημα που θα μας βοηθήσει στο μέλλον».

Ο κ. Αναστασίου στάθηκε ιδιαίτερα στην πολύ καλή οργάνωση που είχε ο Παναθηναϊκός, κυρίως στο α΄ ημίχρονο: «Παίξαμε δύο συστήματα που τα έχουμε δουλέψει στην προετοιμασία και για 80 λεπτά τα πήγαμε πολύ καλά απέναντι σε μια ποιοτική ομάδα όπως η Σοσιεδάδ. Το κρατάμε αυτό εν όψει Γκαμπάλα και της πρεμιέρας του πρωταθλήματος. Κάποιοι παίκτες έδειξαν σε καλό επίπεδο και ξέρουμε ποιους μπορούμε να υπολογίζουμε και παράλληλα πώς μπορούμε να αγωνιστούμε».

• Σύμφωνα με δημοσιεύματα αγγλικών ΜΜΕ, ο Αμπέντ και άλλοι τρεις συμπαίκτες του ειδοποιήθηκαν από τη Νιούκαστλ ότι δεν υπολογίζονται για τη νέα σεζόν και θα μπουν στη λίστα των υπό παραχώρηση παικτών. Οι συζητήσεις θα γίνουν πλέον σε νέα βάση και λογικά πάνω σε νέα, πιο προσιτά για τον Παναθηναϊκό, οικονομικά δεδομένα.

• Ο Αγγλος Αντρέ Μάρινερ ορίστηκε από την UEFA να διευθύνει το παιχνίδι με την Γκαμπάλα στο Μπακού. Είναι ο διαιτητής που είχε προκαλέσει σάλο στην Πρέμιερ Λιγκ πριν από ένα χρόνο, όταν στο ντέρμπι της Αρσεναλ με την Τσέλσι έδειξε σωστά μεν την κόκκινη κάρτα αλλά σε… λάθος παίκτη. Αντί για τον Γκιμπς, που απέκρουσε με εκτίναξη τερματοφύλακα την μπάλα στη γραμμή, απέβαλε τον Τσάμπερλεϊν.

• Ο χρόνος πιέζει και ο Αναστασίου δεν έδωσε ρεπό στους παίκτες του. Παρά την κούραση από το ταξίδι της επιστροφής από την Ισπανία, οι «πράσινοι» προπονήθηκαν κανονικά, με μόνο τους Εσιέν, Τελάντερ και Μπούρμπο να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα. Ο Κότσαρης έκανε θεραπεία.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT