Στον ΠΑΟΚ ο Τσίμιροτ, ολοκληρώνεται του Αντόνις

Στον ΠΑΟΚ ο Τσίμιροτ, ολοκληρώνεται του Αντόνις

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Περισσότερα από ένα εκατ. ευρώ επένδυσε ο ΠΑΟΚ για να ντύσει στα χρώματά του ένα από τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά ταλέντα της Βοσνίας. Ο Γκόικο Τσίμιροτ είναι πλέον και με τη… βούλα κάτοικος Τούμπας και πάνω του θα στηρίξει πολλά ο «Δικέφαλος του Βορρά». Το γιατί το εξηγεί η ανακοίνωση της μεταγραφής του: «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Γκόικο Τσίμιροτ από τη Σεράγεβο. Ο 22χρονος διεθνής Βόσνιος μέσος υπέγραψε για τρία χρόνια. Ο Γκόικο Τσίμιροτ ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα το 2010 στη Λέοταρ, πριν καν ενηλικιωθεί. Η ανέλιξή του ήταν ραγδαία και έπειτα από 47 εμφανίσεις και τρία γκολ ο Τσίμιροτ έφυγε για τη Σεράγεβο, όπου καθιερώθηκε ως ένας από τους κορυφαίους παίκτες του πρωταθλήματος. Ο Τσίμιροτ έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της μεσαίας γραμμής. Είναι αυτό που στο σύγχρονο ποδόσφαιρο αποκαλείται “μέσος box to box”. Οι εμφανίσεις του με τη Σεράγεβο τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις (έχει παίξει αντίπαλος και με τον Ατρόμητο) προκάλεσαν το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων και οδήγησαν στην κλήση του στην Εθνική Βοσνίας, με την οποία πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στις 16 Νοεμβρίου 2014 στον αγώνα για τα προκριματικά του Euro 2016 κόντρα στο Ισραήλ. Ο Τσίμιροτ θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 16».

Η μεταγραφική ενίσχυση του ΠΑΟΚ θα έχει άμεση συνέχεια, καθώς λεπτομέρειες απομένουν για την απόκτηση και του Τέρι Αντόνις. Ο 22χρονος ομογενής μεσοαμυντικός δεν ολοκλήρωσε τις ιατρικές εξετάσεις και λόγω της διαφοράς ώρας με την Αυστραλία η συμφωνία με τη Σίντνεϊ θα κλείσει σήμερα.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT