Από την Ιντερ στον Πλατανιά στρέφεται πλέον η ΑΕΚ

Από την Ιντερ στον Πλατανιά στρέφεται πλέον η ΑΕΚ

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Λίγες μέρες απέμειναν για την επίσημη μεγάλη επιστροφή της ΑΕΚ στη Σούπερ Λίγκα, ύστερα από δύο χρόνια περιπλάνησης στις μικρότερες κατηγορίες του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η Ενωση έδωσε την περασμένη Κυριακή τον σημαντικότερο φιλικό της αγώνα, κοιτώντας στα μάτια τη σπουδαία Ιντερ (0-0), και τα συμπεράσματα ήταν άκρως ενθαρρυντικά για την ομάδα του Τραϊανού Δέλλα: άριστη αμυντική λειτουργία στο σημαντικότερο μέρος του αγώνα, συνδυασμένη με τακτική πειθαρχία των περισσότερων παικτών της.

Στα αρνητικά φάνηκε η έλλειψη επιθετικής δημιουργίας, η οποία προβλημάτισε σε έναν βαθμό τον προπονητή της ΑΕΚ.

Το ερχόμενο Σάββατο, η ΑΕΚ υποδέχεται μπροστά στο κοινό της τον Πλατανιά, φιλοδοξώντας να ξεκινήσει δυναμικά την επιστροφή της στην πρώτη τη τάξει κατηγορία. Το ρόστερ έχει σχεδόν ολοκληρωθεί και, κατά πάσα πιθανότητα, η Ενωση δεν θα κινηθεί για την απόκτηση επιθετικού αλλά και αμυντικού ποδοσφαιριστή.

Πιθανώς, όμως, να αποκτήσει τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό Λούκα, ο οποίος αρέσει τόσο στον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, όσο και στον Τραϊανό Δέλλα.

Η πιο ηχηρή μεταγραφή της ΑΕΚ, ο Αργεντινός Ντιέγκο Μπουονανότε, εκτιμάται ότι θα πάρει λεπτά συμμετοχής το Σάββατο εναντίον της κρητικής ομάδας.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT