Ο διαιτητής «λύγισε» τον σπουδαίο Ατρόμητο

Ο διαιτητής «λύγισε» τον σπουδαίο Ατρόμητο

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Από την πρώτη στιγμή που η κληρωτίδα έφερε στον δρόμο του Ατρόμητου, για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, τη Φενέρμπαχτσε, τόσο ο Μιχάλης Γρηγορίου όσο και οι παίκτες του είχαν τονίσει πως δεν πρόκειται να φοβηθούν τον αντίπαλο. Ηταν φανερό από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό ότι έδωσαν στους ακριβοπληρωμένους παίκτες της Φενέρμπαχτσε τον σεβασμό που δικαιούνταν, αλλά φόβος δεν εμφανίστηκε ποτέ στο γήπεδο χθες βράδυ.

Οι Περιστεριώτες, όσο τους επέτρεψαν, προσπάθησαν να κάνουν το παιχνίδι τους, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό.

Οι φιλοξενούμενοι όμως, ακόμη και χωρίς να ικανοποιήσουν με την εμφάνισή τους, είχαν την ποιότητα και τη διαιτητική εύνοια του Ιταλού Ντανιέλε Ορσάτο για να φτάσουν στη νίκη με 1-0. Το γκολ του Φαν Πέρσι στο 90ό λεπτό ήταν… ευγενική χορηγία του Ιταλού διαιτητή και των βοηθών του, που δεν καταλόγισαν το επιθετικό φάουλ του Ολλανδού επιθετικού στον Μπιτόλο. Ομως, πριν φτάσουμε στο φινάλε της αναμέτρησης, ο Ορσάτο είχε προειδοποιήσει για τις προθέσεις του, όταν απλά… έκλεισε τα μάτια στο τράβηγμα του Κανέρ στο 39ο λεπτό στον Μαρσελίνιο. Η εσχάτη των ποινών έπρεπε να συνοδευτεί με κίτρινη κάρτα στον Τούρκο ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα έπρεπε να πάρει τον δρόμο για τα αποδυτήρια, καθώς θα ήταν η δεύτερη. Συν τοις άλλοις, σε αναμετρήσεις όπως η χθεσινή ο Ατρόμητος δεν έχει την πολυτέλεια να πετά στον κάλαθο των αχρήστων ευκαιρία σαν κι αυτή που δεν αξιοποίησε ο Ναπολεόνι στο 29ο λεπτό στο τετ α τετ με τον Βολκάν.

Ο τίτλος του φαβορί είχε δοθεί εξ αρχής στην ομάδα του Βίτορ Περέιρα, η οποία πλέον αισθάνεται πολύ πιο άνετα ενόψει της ρεβάνς. Ο διαιτητής αγνόησε και μαρκάρισμα εντός περιοχής στον Ναπολεόνι στο 81’.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γκορμπούνοφ, Πίτου Γκαρσία (85’ Λε Ταλέκ), Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Κυβρακίδης, Μπιτόλο, Ουσέρο, Γοδόι, Ούμπιντες, Ναπολεόνι, Μαρσελίνιο (76’ Μπρίτο).

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ: Βολκάν, Σόουζα, Σο (80’ Φαν Πέρσι), Φερναντάο, Ντιέγκο, Μεϊρέλες (71’ Τοπάλ), Νάνι (Σεν Βολκάν), Οζμπαϊράκι, Αλβες, Αμπντουλάγιε, Κανέρ.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT