Σε πρώτο πλάνο ο Μάγκατ για τον πάγκο της Ελλάδας

Σε πρώτο πλάνο ο Μάγκατ για τον πάγκο της Ελλάδας

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ραγδαίες εξελίξεις δρομολογούνται στο θέμα του νέου προπονητή της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου. Μετά την απογοητευτική πορεία στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Ποδοσφαίρου του 2016 όπου απομένουν οι (δίχως βαθμολογικό κίνητρο) αγώνες του Οκτωβρίου με τη Βόρειο Ιρλανδία στο Μπέλφαστ και την Ουγγαρία στο Φάληρο, η ΕΠΟ επιχειρεί να βρει άμεσα τον τεχνικό που θα καθοδηγήσει με επιτυχία το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, οι ιθύνοντες της ομοσπονδίας εξετάζουν -ανάμεσα σε άλλες- τις περιπτώσεις του Φέλιξ Μάγκατ, του Μπερντ Σούστερ και του Αλεχάντρο Σαμπέγια. Θα πρέπει να σημειωθεί πως ο Μάγκατ βρίσκεται εδώ και καιρό χωρίς ομάδα, καθώς δεν έχει εργαστεί ξανά μετά την απόλυσή του από τη Φούλαμ τον Σεπτέμβριο του 2014. Στην Αγγλία συνεργάστηκε με τους Καραγκούνη και Μήτρογλου, ενώ κατά το παρελθόν είχε υπό τις οδηγίες του στη Σάλκε τον Κυριάκο Παπαδόπουλο.

Και ο Σούστερ είναι χωρίς επαγγελματική στέγη από το Μάιο του 2014 όταν και έλυσε τα συμβόλαιό του με τη Μάλαγα.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT