Μήνυμα εμπιστοσύνης με έξτρα πριμ για τίτλο στον Παναθηναϊκό

Μήνυμα εμπιστοσύνης με έξτρα πριμ για τίτλο στον Παναθηναϊκό

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Eνεση ηθικού με τη συνοδεία υπόσχεσης υψηλού έξτρα πριμ από τον Γιάννη Αλαφούζο στους παίκτες του Παναθηναϊκού, με φόντο –τι άλλο;– την κατάκτηση του πρωταθλήματος! Ο πρόεδρος της ΠΑΕ προτίμησε να κυλήσει ο χρόνος για να καθαρίσει το μυαλό όλων μετά την ήττα-σοκ από τον Πανιώνιο και μόλις κάθισε η σκόνη, πήγε στο Κορωπί για να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές. Η ομιλία του είχε ενωτικό χαρακτήρα και επαναβεβαίωσε την πίστη του για την κατάκτηση του τίτλου. Για να μη μείνει μόνο στα λόγια, ανακοίνωσε την καταβολή έξτρα πριμ 50 χιλ. ευρώ για κάθε παίκτη με την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ανεξάρτητα από το τι προβλέπει το συμβόλαιο καθενός ή τον χρόνο συμμετοχής του. «Oλοι σάς πιστεύουμε, και γι’ αυτό βρίσκεστε εδώ.

Είστε πολύ καλοί παίκτες, δεν σας λείπει τίποτα. Θέλω να βγει στο γήπεδο η δουλειά σας και να συνεχίσουμε με νίκες», ήταν η κεντρική ιδέα των όσων είπε, ζητώντας τους μια θεαματική επανεκκίνηση στο πρωτάθλημα.

Η εμπιστοσύνη του κ. Αλαφούζου αγγίζει και τον γυμναστή, Γιούσεφ Βος, ο οποίος βρέθηκε στο επίκεντρο κριτικής λόγω των πολλών μυϊκών τραυματισμών των παικτών, με τελευταίο περιστατικό τις ενοχλήσεις του Εσιέν την Κυριακή. Οι εξετάσεις δεν έδειξαν κάτι ανησυχητικό. Ο Γκανέζος διεθνής χθες γυμνάστηκε κανονικά, αλλά δεν θα κάνει το ντεμπούτο του αύριο κόντρα στον Λεβαδειακό. Το πιθανότερο είναι να πάρει χρόνο συμμετοχής την Κυριακή, στο ματς με τον Πλατανιά. Ο Εσιέν βρέθηκε στο επίκεντρο και λόγω ενός δημοσιεύματος που ανέφερε ότι τιμωρήθηκε με πρόστιμο 200 ευρώ ύστερα από αλκοτέστ που του έγινε στην Αττική Οδό. Η ΠΑΕ επιβεβαιώνει τον έλεγχο, διαψεύδει, όμως, κατηγορηματικά ότι υπήρξε το παραμικρό πρόβλημα.

• Λόγω βροχής, η προπόνηση έγινε χθες στο γυμναστήριο, με τους Λαγό, Κλωναρίδη να γυμνάζονται κανονικά, τους Πέτριτς, Σάντσεθ και Λουντ να κάνουν ατομικό και τον Βέμερ θεραπεία.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT