ΠΑΟΚ και ΑΕΚ ανοίγουν τα χαρτιά τους ενόψει ντέρμπι

ΠΑΟΚ και ΑΕΚ ανοίγουν τα χαρτιά τους ενόψει ντέρμπι

1' 38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΠΑΟΚ και ΑΕΚ ετοιμάζονται για το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της χρονιάς, το οποίο θα διεξαχθεί αύριο στην Τούμπα. Στον «δικέφαλο» του Βορρά ευελπιστούν στη γρήγορη προσαρμογή του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, ο οποίος παιχνίδι με το παιχνίδι θα παίρνει περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Μέχρι, όμως, να καθιερωθεί ο Βούλγαρος, στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Στέφανος Αθανασιάδης, που, μάλιστα, χθες «ανακρίθηκε» από τους φιλάθλους της ομάδας του μέσω του λογαριασμού της ΠΑΕ στο twitter. Ο Αθανασιάδης απάντησε στα ερωτήματα και τις απορίες τους, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων ότι θέλει να μείνει στον σύλλογο μέχρι να σταματήσει το ποδόσφαιρο!

Μεταξύ άλλων, ο διεθνής επιθετικός δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, τονίζοντας: «Με την εμπειρία του δίνει συμβουλές σε όλους μας. Είναι πολύ όμορφο να συνεργάζεσαι με έναν τόσο σπουδαίο παίκτη. Σε καμία ομάδα δεν αρκεί ένας ποδοσφαιριστής, όποιος κι αν είναι αυτός, για να σε ανεβάσει επίπεδο. Χρειάζεται συνολική δουλειά από όλους μας για να ανεβάσουμε επίπεδο τον ΠΑΟΚ. Θα προσδώσει ποιότητα και οι υπόλοιποι ενθουσιασμό και πάθος». Στην ερώτηση αν θα δεχόταν να κάνει τη… βρώμικη δουλειά για χάρη του Βούλγαρου στράικερ μέσα στο παιχνίδι απάντησε: «Δέχομαι να κάνω τη βρώμικη δουλειά για την ομάδα μου γενικότερα». Επίσης, χαρακτήρισε την περσινή χρονιά ως «μία από τις χειρότερες», αλλά επεσήμανε πως δεν σκέφτηκε να εγκαταλείψει την ομάδα στα δύσκολα.

Στον άλλον «δικέφαλο», τον λόγο πήρε και εκτός γηπέδου ο Ντιέγκο Μπουονανότε, ο οποίος, παραλαμβάνοντας τα βραβεία του ως καλύτερου παίκτη της 3ης αγωνιστικής, αλλά και αυτό του καλύτερου γκολ, τόνισε για το ματς της Τούμπας: «Αν και δεν έχω αποκτήσει γνώση του ελληνικού ποδοσφαίρου, έχω καταλάβει ότι πρόκειται για ένα μεγάλο ντέρμπι. Εχω κατανοήσει τη σημασία αυτού του αγώνα. Ολοι θέλουν να παίζουν σ’ αυτά τα "καυτά" ματς και πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα». Στο αγωνιστικό πλάνο, ο Τραϊανός Δέλλας προσανατολίζεται σε ένα 4-3-3, με τον Ανάκογλου να παίρνει θέση στο κέντρο δίπλα στον Σιμόες και μπροστά από τον Γιόχανσον. Την επιθετική τριάδα θα απαρτίζουν οι Μπουονανότε, Βάργκας και Αραβίδης.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT