Μονόδρομος νίκης για τον Παναθηναϊκό

Μονόδρομος νίκης για τον Παναθηναϊκό

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πιο προφανής στόχος ακόμη και από το τρίποντο της νίκης για τον Παναθηναϊκό στον σημερινό (16.00) αγώνα με τον Λεβαδειακό, στη Λεωφόρο, είναι να δείξει σε όλους όσοι τον αγαπούν και τον αμφισβήτησαν τη δίψα του για ένα νέο ξεκίνημα, για να σβήσει παιχνίδι με παιχνίδι τις κακές εντυπώσεις που γέννησε από δικά του λάθη στο ξεκίνημα της σεζόν. Ο αντίπαλος είναι εύκολος μόνο στα χαρτιά. Η ομάδα της Λιβαδειάς παραδοσιακά τον δυσκολεύει και όπως έδειξε στο ματς της 2ης αγωνιστικής κόντρα στον Ολυμπιακό, στο ΟΑΚΑ, έχει τον τρόπο της να δυσκολεύει κάθε αντίπαλο. Είναι κάτι που το έχει επισημάνει ο Αναστασίου στους παίκτες του και περιμένει να του δείξουν ότι το έχουν καταλάβει. Οπως αναμενόταν, ο Μίκαελ Εσιέν θα περιμένει λίγες ημέρες ακόμη για να κάνει το επίσημο ντεμπούτο του. Η μαγνητική τομογραφία δεν έδειξε κάτι ανησυχητικό, παρά μόνο μια διάταση ελαφριάς μορφής, που τον υποχρεώνει να γυμνάζεται πιο προσεκτικά τις επόμενες ημέρες. Αυτό σημαίνει πως είναι ελάχιστες οι πιθανότητες να παίξει στο ματς της Κυριακής κόντρα στον Πλατανιά, με το ντεμπούτο του να μετατίθεται, αν όλα πάνε καλά, για την άλλη αγωνιστική στην Ξάνθη. Αντίθετα, είναι πιθανό να κάνει σήμερα το δικό του ντεμπούτο ο Τελάντερ.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Τριανταφυλλόπουλος, Δώνης και οι ανέτοιμοι Σάντσεθ, Πέτριτς, Βέμερ, Πέτριτς, Λουντ, με τον τελευταίο να παίρνει χθες το «πράσινο φως» των γιατρών, αλλά να χρειάζεται χρόνο για να βρει αγωνιστικό ρυθμό. Οι Λαγός και Κλωναρίδης ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους, τέθηκαν στη διάθεση του Αναστασίου κι αν χρειαστεί θα παίξουν, ερχόμενοι από τον πάγκο.

Εκτός από το ματς της Λεωφόρου και το ντέρμπι της Τούμπας, το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής περιλαμβάνει σήμερα και τα παιχνίδια Αστέρας Τρ. – Πανιώνιος, Πανθρακικός – Καλλονή και Γιάννινα – Ατρόμητος, όλα με σέντρα στις 18.15.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT