Αλλάζει τον ΠΑΟΚ ο Τούντορ, μονόδρομος η νίκη για Αστέρα

Αλλάζει τον ΠΑΟΚ ο Τούντορ, μονόδρομος η νίκη για Αστέρα

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υστερα από τρεις ισοπαλίες σε ισάριθμες αναμετρήσεις, η νίκη στην αποψινή αναμέτρηση με την Κράσνονταρ (20.00) είναι, ουσιαστικά, υποχρέωση για τον ΠΑΟΚ. Αλλωστε, τόσο ο Ιγκορ Τούντορ όσο και ο Ρικάρντο Κόστα χαρακτήρισαν τον αγώνα με τους Ρώσους «τελικό», στον οποίο πρέπει να νικήσουν. Σε διαφορετική περίπτωση οι πιθανότητες για πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης θα μειωθούν αρκετά.

Ο Κροάτης προπονητής προσανατολίζεται σε αλλαγή της αγωνιστικής του φιλοσοφίας και σκέφτεται να παρατάξει την ομάδα του με σύστημα «4-4-2» σε μία προσπάθεια να θωρακίσει τα μετόπισθεν, καθώς δεν έχει μείνει ικανοποιημένος από την ανασταλτική λειτουργία στις τελευταίες αναμετρήσεις. Μάλιστα, ετοιμάζει αλλαγές και σε πρόσωπα τονίζοντας χαρακτηριστικά στη συνέντευξη Τύπου πως «θα υπάρχουν μερικές αλλαγές, το ξέρετε ήδη γιατί μερικές φορές οι πληροφορίες βγαίνουν πριν καλά καλά τελειώσει η προπόνηση».

Μονόδρομος είναι και για τον Αστέρα Τρίπολης η νίκη στην αποψινή αναμέτρηση με τον ΑΠΟΕΛ (22.05). Με συγκομιδή μόλις ένα βαθμό στους πρώτους τρεις αγώνες, η ομάδα της Αρκαδίας, αν δεν καταφέρει να προσθέσει ακόμη τρεις στο ενεργητικό της στο κρίσιμο ραντεβού με τους Κύπριους, θα δει να μηδενίζονται οι πιθανότητες πρόκρισης. Γνωρίζουν πολύ καλά τόσο ο Στάικος Βεργέτης όσο και οι παίκτες του πως δεν θα είναι εύκολο να πάρουν βαθμούς ούτε στον αγώνα με τη Σπάρτα στην Πράγα ούτε με τη Σάλκε στην Τρίπολη.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT