«Σύννεφα» για Τούντορ, «μεταγραφή» ο Κάκος

«Σύννεφα» για Τούντορ, «μεταγραφή» ο Κάκος

1' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η πίεση που ένιωσε για την ανάγκη να πάρει η ομάδα αποτελέσματα οδήγησε τον Ιγκόρ Τούντορ να παρουσιάσει διαφορετικό σύστημα, διαφορετικούς παίκτες και κόντρα στον Πανθρακικό. Αποτέλεσμα όχι απλά δεν ήρθε, αλλά όπως ήταν λογικό το 3-3 με τον ουραγό της Σούπερ Λίγκας στην Τούμπα προσέθεσε αμφισβήτηση στον Κροάτη τεχνικό, ο οποίος πάντως από τη διοίκηση και τον Φρανκ Αρνεσεν στηρίζεται ξεκάθαρα.

Ο Δανός τεχνικός διευθυντής έκανε δηλώσεις αμέσως μετά το νέο στραβοπάτημα του «Δικέφαλου», μέσα από τις οποίες ήταν ξεκάθαρος για τη συνέχιση της συνεργασίας με τον Τούντορ. Θέμα προπονητή προφανώς και δεν υπάρχει στον ΠΑΟΚ, ωστόσο θέματα έχουν προκύψει πολλά μετά το τρίτο σερί αρνητικό αποτέλεσμα μετά τις ήττες από Αστέρα και Κράσνονταρ.

Οπαδοί επισκέφθηκαν την ομάδα στα αποδυτήρια και ζήτησαν εξηγήσεις για την εικόνα του ΠΑΟΚ σε ήρεμο ύφος. Ο Στέφανος Αθανασιάδης ήταν από αυτούς που βγήκαν μπροστά, ως αρχηγός άλλωστε, και μίλησε, τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Ψάχνουμε τη χημεία μας, είμαστε καλά μεταξύ μας και με τον προπονητή, είναι λογικό να μην παίζουμε συνεχώς την μπάλα που παίξαμε στην αρχή και θα έρθουν και τέτοιες βραδιές, αλλά θα το λύσουμε».

Την ίδια ώρα η ΠΑΕ ετοιμάζεται να προσθέσει στο… ρόστερ της τον Τάσο Κάκο σε ρόλο τιμ μάνατζερ! Ο πρώην διεθνής διαιτητής βρέθηκε στην Τούμπα και παρακολούθησε τον αγώνα με τον Πανθρακικό δίπλα στον Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος τον έχει προκρίνει για τη συγκεκριμένη θέση. Χθες ο Κάκος ήταν και πάλι στην Τούμπα για συζητήσεις με τους Ιάκωβο Αγγελίδη και Φρανκ Αρνεσεν και όλα δείχνουν ότι είναι θέμα χρόνου να αναλάβει επισήμως καθήκοντα, παρότι είναι δεδομένο ότι θα υπάρξουν αντιδράσεις από την πλευρά των οπαδών.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT