Πτώση αετών

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μόλις από τη 10η αγωνιστική η κατάσταση ξεκαθάρισε σε ό,τι αφορά τους διεκδικητές του τίτλου. ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, έπειτα από τις προχθεσινές τους απώλειες, είναι ουσιαστικά εκτός τροχιάς, ενώ ο εκπληκτικός εφέτος Πανιώνιος και ο Αστέρας Τρίπολης, δεν έχουν πιθανότητες να κερδίσουν κάτι περισσότερο από τη συμμετοχή στα πλέι οφ.

Επομένως, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός περιμένουν το ντέρμπι στις 21 Νοεμβρίου για να… ξεκαθαρίσουν τους όποιους λογαριασμούς τους. Από την έκβαση του αγώνα θα δούμε αν θα υπάρξει νέο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα, ή πριν ακόμα μπούμε στον Δεκέμβριο, θα έχει αναδειχθεί ο πρωταθλητής της περιόδου.

Το φαινόμενο σίγουρα υποβαθμίζει το ενδιαφέρον του κόσμου, όμως για άλλη μία χρονιά ο ΠΑΟΚ έδειξε πως αδυνατεί να μπει σφήνα στους δύο, ενώ στην ΑΕΚ πρέπει να αποφασίσουν να βάλουν το χέρι στην τσέπη. Με προϋπολογισμούς Β΄ Εθνικής, δεν είναι δυνατόν να μπεις σε… χορούς τίτλων.

Οι αλλαγές προπονητών δεν φάνηκαν να επηρεάζουν θετικά τον Ατρόμητο και την ΑΕΚ. Ο Τραϊανός Δέλλας έδειξε πως δεν γνωρίζει ακόμα -και είναι λογικό- τις δυνατότητες των παικτών του, ενώ στην ΑΕΚ ο Γκουστάβο Πογιέτ δεν είχε την ίδια επιτυχία στη διαχείριση της ενδεκάδας και στις αλλαγές, μ’ αυτήν που είχε πριν από μία αγωνιστική με τον Παναθηναϊκό.

Αντιθέτως, ο Στιβ Ρούτερ έδειξε πως μπορεί να προσφέρει στον Παναθηναϊκό. Παραδίδει στον Αντρέα Στραματσιόνι με μία σπουδαία επιτυχία, που εκτός των τριών βαθμών, αναπτέρωσε το ηθικό παικτών και οπαδών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT