Μπαλέτο, οργή Σαββίδη και Κούδας στον ΠΑΟΚ

Μπαλέτο, οργή Σαββίδη και Κούδας στον ΠΑΟΚ

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Εννέα αγώνες μέσα σε δύο μήνες έχει δώσει ο ΠΑΟΚ και κέρδισε μόνο τον έναν! Τα αποτελέσματα τον έχουν θέσει ουσιαστικά εκτός πρόκρισης στο Γιουρόπα Λιγκ και πολύ μακριά από την κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος.

Η νέα απώλεια βαθμών, το ισόπαλο 0-0 με τον Παναιτωλικό, έφερε νέους τριγμούς και ξέσπασμα από τον Ιγκόρ Τούντορ, ο οποίος… συμβούλευσε όσους παίκτες του δεν αντέχουν την πίεση να πάνε για μπαλέτο! «Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να είμαστε άντρες, να διαχειριστούμε την πίεση, με πρώτον εμένα. Πρώτα πρέπει να είσαι άντρας και μετά ποδοσφαιριστής. Κανείς δεν χρειάζεται να προστατευθεί από κανέναν. Παίζουμε ποδόσφαιρο. Να προστατευθούμε από τον κόσμο που θέλει το καλό της ομάδας; Αν κάποιος δεν μπορεί, να ασχοληθεί με το μπαλέτο ή ας πάει στη δεύτερη κατηγορία, με πρώτον εμένα», ήταν ένα μέρος των δηλώσεων του Κροάτη.

Ο Ιβάν Σαββίδης έφυγε εκνευρισμένος από την Τούμπα, συγκάλεσε μία από τις γνωστές συσκέψεις στο Μακεδονία Παλλάς και χθες ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ιάκωβος Αγγελίδης μαζί με τον τεχνικό διευθυντή Φρανκ Αρνεσεν και τον Τούντορ μίλησαν στους παίκτες πριν ξεκινήσει η προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία. «Αναλάβετε τις ευθύνες σας, μην ψάχνετε δικαιολογίες στον διπλανό σας, δεν υπάρχουν…», ήταν το κλίμα της κουβέντας που έγινε στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ, ο οποίος προετοιμάζεται για τον αγώνα με την Γκαμπάλα, την Πέμπτη στην Τούμπα.

Ο Τούντορ, σε μια προσπάθεια να επαναφέρει το καλό κλίμα, αποφάσισε όλη η ομάδα να δειπνήσει μαζί χθες, ενώ ο Σαββίδης αναζητά ένα πρόσωπο που θα λειτουργεί συσπειρωτικά, γι’ αυτό και συνάντησε τον Γιώργο Κούδα, από τον οποίο ζήτησε να επιστρέψει στον σύλλογο.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT