Για την τιμή των όπλων ΠΑΟΚ και Αστέρας Τρ.

Για την τιμή των όπλων ΠΑΟΚ και Αστέρας Τρ.

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Χωρίς το κίνητρο της πρόκρισης, ΠΑΟΚ και Αστέρας Τρίπολης δίνουν σήμερα τους τελευταίους τους αγώνες στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Ο «Δικέφαλος» θα φιλοξενηθεί (20.00) από την Ντόρτμουντ στη Γερμανία και οι «Αρκάδες» θα υποδεχθούν (22.05) τη Σάλκε.

Ο ΠΑΟΚ κλείνει σήμερα την αποτυχημένη παρουσία του στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ με ένα σπουδαίο παιχνίδι στο Ντόρτμουντ, απέναντι στην Μπορούσια, με στόχο να πραγματοποιήσει εμφάνιση αντάξια του αντιπάλου του. «Ξέρουμε με ποια ομάδα παίζουμε. Στο πρωτάθλημα κερδίσαμε τα τελευταία παιχνίδια, δεν είναι καλό όμως τώρα να μιλάμε για απαντήσεις. Η Ντόρτμουντ είναι το απόλυτο φαβορί για τη διοργάνωση. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε στο μάξιμουμ, συγκεντρωμένοι 100%», επεσήμανε ο Ιγκόρ Τούντορ για τον σημερινό αγώνα, αλλά το ενδιαφέρον ήρθε από την παραδοχή από τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ της λανθασμένης συμπεριφοράς του στον αγώνα που έγινε αλλαγή και έφυγε από το γήπεδο: «Ηταν μία κακή αντίδρασή μου. Μίλησα με τον προπονητή μου. Ημουν λάθος εγώ, δεν έφταιξε σε κάτι αυτός. Συγγνώμη αν προσέβαλα κάποιους», τόνισε ο Βούλγαρος επιθετικός.

Ούτε ο Αστέρας, που υποδέχεται τη Σάλκε στην Τρίπολη, διεκδικεί πρόκριση, καθώς έχασε και μαθηματικά τις πιθανότητές του στην Τσεχία πριν από τρεις βδομάδες. Ρωτήθηκε χθες ο Στάικος Βεργέτης πώς αντιμετωπίζει ο ίδιος και οι παίκτες του αυτό το παιχνίδι και απάντησε: «Θα προτιμούσα το εποικοδομητικό άγχος. Το άγχος της διεκδίκησης. Το ποδόσφαιρο είναι πιο ωραίο όταν διεκδικείς. Δυστυχώς δεν διεκδικούμε την πρόκριση, αλλά ένα καλό αποτέλεσμα, όπως οι βαθμοί, το πρεστίζ του συλλόγου».

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT