Η κλήρωση των ομίλων του Euro 2016

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δύο ομίλους «φωτιά» (4ος και 5ος) ανέδειξε η κληρωτίδα το βράδυ του Σαββάτου στο Παρίσι για την τελική φάση του Euro 2016 που θα διεξαχθεί το ερχόμενο καλοκαίρι στη Γαλλία.

Η πρεμιέρα του τουρνουά είναι προγραμματισμένη για την 10η Ιουνίου, με την οικοδέσποινα Γαλλία να δοκιμάζεται απέναντι στην Ρουμανία, στην αναμέτρηση για τον 1ο όμιλο, στον οποίο μετέχουν επίσης η Αλβανία και η Ελβετία.

Στον δεύτερο όμιλο θα τεθούν αντιμέτωπες οι Αγγλία, Ρωσία, Ουαλία και Σλοβακία, ενώ στον τρίτο η Γερμανία, η Β. Ιρλανδία, η Ουκρανία και η Πολωνία.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει ο τέταρτος όμιλος αφού Ισπανία, Τουρκία, Κριατία και Τσεχία θα μετρήσουν τις δυνάμεις τους, όπως και ο πέμπτος, στον οποίον μετέχουν το Βλέλγιο, η Ιρλανδία, η Σουηδία και η Ιταλία.

Πορτογαλία, Ισλανδία, Ουγγαρία και Αυστρία θα είναι οι ομάδες που θα διεκδικήσουν τα εισιτήρια της πρόκρισης στον έκτο και τελευτααίο όμιλο. 

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT