Ισοπαλία στη Λιβαδειά, φωνάζει ο ΠΑΟΚ

Ισοπαλία στη Λιβαδειά, φωνάζει ο ΠΑΟΚ

1' 50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο ΠΑΟΚ άφησε το καλό αγωνιστικό του πρόσωπο στο Ντόρτμουντ, έμεινε στο 0-0 κόντρα στον Λεβαδειακό στη Βοιωτία και έχασε κι άλλο έδαφος στο πρωτάθλημα. Ο «δικέφαλος» έχει παράπονα για την τελευταία φάση του αγώνα, όταν ο Αρετόπουλος ακύρωσε γκολ του Μπερμπάτοφ, θεωρώντας πως ο Βούλγαρος έκανε φάουλ στον Τριποτσέρη.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Τσιντώτας, Στάθης, Τριποτσέρης, Μανωλάς, Ουόν, Νικολάου, Μουλόπουλος, Γιακουμάκης (94΄ Τόπι), Μίνγκας (86΄ Γιάχιτς), Μάντζιος, Ντομοβτσίσκι (77΄ Καψάσκης).

ΠΑΟΚ: Oλσεν, Τζιόλης, Μαλεζάς, Τζαβέλλας, Κάτσε, Τσίμιροτ, Σάμπο (79΄ Πέλκας), Λέοβατς, Ροντρίγκες (46΄ Μυστακίδης), Μακ, Αθανασιάδης (68΄ Μπερμπάτοφ).

• Για άλλη μία αγωνιστική, βέβαια, δεν έλειψαν τα παράπονα για τις διαιτητικές αποφάσεις, με τον τερματοφύλακα του Παναιτωλικού, Δημήτρη Κυριακίδη, να περιγράφει στον ΣΠΟΡ FM τη στιγμή της άδικης αποβολής του στον αγώνα με τον Ολυμπιακό από τον διαιτητή Παπαδόπουλο: «Δεν πίστευα στα μάτια μου. Την ώρα που ήμουν κάτω κι άκουγα όλες τις φωνές από την κερκίδα, νόμιζα ότι ο κόσμος θεωρούσε ότι έκανα καθυστερήσεις. Σηκώθηκα και είδα ότι μου έδειξε κόκκινη κάρτα ο διαιτητής. Ηταν άδικη η αποβολή μου».

• Θέμα με τη διαιτησία υπήρξε και στον αγώνα της Νέας Σμύρνης, όπου ΑΕΚ και Πανιώνιος μοιράστηκαν γκολ και βαθμούς, με την Ενωση να επιτίθεται με σκληρή ανακοίνωση στο… ελληνικό ποδόσφαιρο.

• Στα υπόλοιπα παιχνίδια ο ΠΑΣ πέτυχε την πρώτη εκτός έδρας νίκη του φέτος, επί του Πλατανιά, ο Ατρόμητος πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα με τη νίκη του επί της Καλλονής, ενώ μέτρια ποιοτικά παιχνίδια έγιναν σε Καυταντζόγλειο και Ξάνθη, όπου Ηρακλής – Πανθρακικός και Ξάνθη – Βέροια αντίστοιχα αναδείχθηκαν ισόπαλοι.

• Φιλικό παιχνίδι για ιερό σκοπό πραγματοποιήθηκε χθες στο «Κλεάνθης Βικελίδης», όπου παλαίμαχοι του Αρη και της Λάρισας έπαιξαν για να στηρίξουν τον Νίκο Κυζερίδη στη μάχη που δίνει κόντρα στον καρκίνο. Ο Κυζερίδης, που έχει φορέσει τη φανέλα και των δύο ομάδων, έπαιξε, σκόραρε, έδωσε μία ασίστ (3-2 νίκη για τους «κίτρινους») και με δάκρυα δήλωσε: «Ενα ευχαριστώ είναι πολύ λίγο για όλους εσάς που μπορώ να εκφράσω αυτή τη στιγμή. Θα σας πω κάτι, που το μοιράστηκα με τη γυναίκα μου, χθες το βράδυ στο τηλέφωνο. Μετά από μία τέτοια καριέρα και μία οικογένεια όπως ο Αρης, δεν ζητάω τίποτε άλλο από τον Θεό. Τουλάχιστον άμα φύγω από αυτή τη ζωή, θα φύγω με τη δική σας αγάπη».

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT