«Η απόφαση του Παππά δεν είχε καμία βάση»

«Η απόφαση του Παππά δεν είχε καμία βάση»

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στον διαιτητή Παππά, που αποφάσισε τη μη τέλεση του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, έριξε την ευθύνη ο Παναθηναϊκός, κατά τη χθεσινή εκδίκαση της υπόθεσης, ενώπιον της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ. Οπως υποστήριξαν οι νομικοί σύμβουλοι της ΠΑΕ, «η απόφαση που πήρε ο Παππάς για τη μη τέλεση του αγώνα δεν είχε βάση σε καμία διάταξη του Πειθαρχικού Κώδικα ή του ΚΑΠ. Ο Παππάς, που είχε τη διαβεβαίωση ότι η Αστυνομία μπορούσε να εγγυηθεί την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, προέβη στην εκτίμηση ότι η ατμόσφαιρα ήταν τεταμένη. Ομως ο αγώνας δεν έγινε ποτέ». Επίσης αμφισβητήθηκε η πρωτόδικη απόφαση που επέκτεινε το κατηγορητήριο και επέβαλε την ποινή της αφαίρεσης τριών βαθμών για «εκτεταμένα επεισόδια». Η ποινή που πρωτόδικα επιβλήθηκε στον Παναθηναϊκό είναι: α) αφαίρεση τριών βαθμών από το τρέχον πρωτάθλημα, β) απώλεια αγώνα που κατακυρώνεται από τον Ολυμπιακό με σκορ 3-0, γ) τέσσερις αγωνιστικές «κεκλεισμένων των θυρών» και δ) πρόστιμο ύψους 190.000 ευρώ. Η απόφαση αναμένεται εντός των προσεχών ημερών.

Τεστ στην Κέρκυρα

Ανάσες σε αρκετούς βασικούς του Παναθηναϊκού και χρόνο σε κάποιους που δεν παίζουν πολύ θα δώσει σήμερα (17.00) ο Στραματσόνι στον αγώνα Κυπέλλου στην Κέρκυρα. Ο Ιταλός τεχνικός άφησε στην Αθήνα τους Νάνο, Εσιέν, Κουτρουμπή και Ζέκα για να αποφορτιστούν, ενώ απέκλεισε και τους τραυματίες Μπεργκ, Τελάντερ, Πέτριτς, μαζί με τους Μπούρμπο, Δώνη που βρίσκονται εκτός πλάνων. Στην αποστολή μετέχουν οι νεαροί Λάμπρου και Ευαγγέλου από την Κ-20, όπως και ο Νίνης, ο οποίος είχε μείνει εκτός 18άδας στα δύο τελευταία ματς πρωταθλήματος με Βέροια και Αστέρα Τρίπολης.

• Εως το 2019 ανανέωσε ο Παναθηναϊκός τη συμφωνία του με τη NOVA για τη συμμετοχή του στην Κεντρική Διαχείριση Τηλεοπτικών Δικαιωμάτων.

• Με την παρουσία του Γιάννη Αλαφούζου και χωρίς να οριστεί (λόγω των αυριανών εκλογών) εκπρόσωπος της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» πραγματοποιήθηκε χθες η Γ.Σ. των μετόχων της ΠΑΕ, διαδικαστικού χαρακτήρα.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT